Hyde Bodrum, Summer Escape ile Festival Ruhunu Yaşatacak

Writer: NYX Magazine

Date: 27/08/2024

PAYLAŞ

Bodrum Yarımadası’nda yer alan, yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil boho-chic cenneti Hyde Bodrum, 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği Summer Escape ile hafta sonu boyunca misafirlerine ayrıcalıklı ve sıra dışı konaklama deneyimini üst seviyeye taşıyacak sürprizler yaşatacak.

 Summer Escape ile Hyde Bodrum misafirleri 3 gün boyunca yaratıcı sanat, gastronomi ve miksoloji atölyeleri, iyi yaşam ritüelleri, su sporu yarışları, sürpriz konseptli oyunlar, gündüzden geceye uzanan farklı temalı partiler ve sahne performans şovları ile misafirlerine unutulmaz bir hafta sonu deneyimi yaşatacak.

Hyde Bodrum, Summer Escape ile misafirlerini 3 gün boyunca sürecek olan, sınırların ötesinde bir hafta sonuna davet ediyor. Karma meditasyon, ses yolculuğu, çakra pratikleri, miksoloji deneyimleri, kano turu ve caz eşliğinde bruncha kadar onlarca etkinliğin gerçekleştirileceği Summer Escape Weekend ile misafirler, Hyde Bodrum’un festival ruhunu, özgür ve özgün yaklaşımını doyasıya deneyimleyecek. 

İlk gün eğlence, gastronomi ve iç huzur

6 Eylül Cuma günü lobide gerçekleştirilecek çello dinletisi ile başlayacak Summer Escape Weekend’de Vuslat Cin rehberliğinde ses yolculuğu ve karma meditasyon seansı gerçekleştirilecek. Birbirinden farklı reçetelerin deneneceği ve sürpriz partnerlere ev sahipliği yapılacak olan miksoloji atölyeleri, Hyde Beach’te gün boyu sürecek olan sanat ve gastronomi deneyimleri ve Bungalow Pool Bar’da DJ ve saksafon performası Summer Escape’in ilk gün sunacakları arasında. Hyde Bodrum’un yüksek enerjili eklektik bir atmosfer sunduğu plajı Hyde Beach’in de dahil edildiği etkinlikte, Hyde Bodrum’un festival ruhunu yansıtan DJ ve müzisyenlerin performanslarını sergileyeceği partiler gece boyu devam edecek. Aslıhan Aksun’un Ritmik Mandala Performansı ile misafirler kişisel yaratıcılık ve gelişmiş farkındalığın meditatif haline doğru bir yolculuğa çıkacak. Klasik lezzetlerin eğlenceli bir sunumla buluştuğu Fransız mutfağına sahip olan La Rebelle ise konuklarına dahi sürpriz olacak bir konsept ile sahne şovları ve interaktif oyunlar eşliğinde yetişkinlere özel eğlence ve müzik dolu bir yaz akşamına ev sahipliği yapacak. 

Yaratıcı Sant Atölyeleri, Müzik ve Gastronomi Deneyimleriyle Dolu Bir Haftasonu

Cumartesi günü Hyde Beach’te gerçekleştirilecek Sup yoga ile Summer Escape festivali devam edecek. Bungalow Pool Bar’da buzlu çay kokteyl atölyesi, turnuva konseptinde voleybol, masa tenisi, badminton, mini futbol ve ayak tenisi gibi açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek. Parasailing, su kayağı ve flyboard gibi su sporları turnuvalarının da düşünüldüğü ikinci gün, günün devamı için gereken enerji gerçekleştirilecek miksoloji atölyesi ile karşılanacak. Hyde Beach’te kahve kokteyl deneyimi, yeni nesil el sanatları ve çizim atölyeleri misafirlerin yaratıcılıklarını keşfedeceği renkli bir deneyim alanı olacak. Hyde Beach’te düzenlenecek Latin Fever eşliğinde misafirler gastronomi eşleşmelerinin keyfini çıkarırken, gün batımı itibariyle Cosmos’un performansıyla gecenin ilk ışıklarına kadar müziğe doyacaklar. 

Summer Escape nefes kesen bir gün batımı partisi ile konuklarına veda edecek

Sabah koşusu ile başlayan festivalin son günü olan Pazar günü, misafirleri Hyde Beach’te su sporları ve çakra pratikleri karşılayacak. Tüm beslenme tiplerine göre oluşturulmuş interaktif elementlerin birleşimiyle gün boyu benzersiz lezzetlerin sunulduğu Greater Palms’da ise caz eşliğinde brunch keyfi devam edecek. Markanın kendi özgün parti konsepti olan “Bedroom Bash” Hyde Bodrum’un özel havuzlu villasında misafirlerine alışılagelmişin dışında bir Pazar gecesi yaşatarak Summer Escape’i kapatırken, günü Ege denizi manzarası eşliğinde sonlandırmak isteyen misafirler için Hyde Beach’te düzenlenecek olan Sundowners Session performansı ile festival ruhunu yaşatacak. 

PAYLAŞ