HER DAİM IŞILDAYAN GIZIA KADINI SEZONA HAZIR

Writer: NYX Magazine

Date: 03/09/2024

PAYLAŞ

Retro dokunuşlar… 60’lar ve 70’lerle buluşan formlar… Glam işlemeler ve vazgeçilmez nakış detayları… Gizia Sonbahar / Kış 2024-2025 Koleksiyonu, sezonun öne çıkan trendleriyle yeni sezonu karşılıyor!

Natürel tonlar, parlak dokular ve maskülen duruşların yanı sıra Gizia’nın DNA’sını oluşturan modern ve güçlü kadının feminen ruhu yeni sezon koleksiyonunun bütününde hissediliyor. 

Gömlek, bluz, sweatshirt, elbise, farklı kesimlerde etek ve alternatif modellerde pantolonlardan oluşan koleksiyon; sonbaharın sıcak sarı ve kahve tonları yanı sıra klasik siyah, beyaz, lacivert, gri, vazgeçilmez kırmızı, yeşil ve çizgili desenlerden oluşuyor. 

Tamamen doğal dokulardan tasarlanan tasarımlar, blok renk silüetleri ve keskin formlarla en etkili kombinleri hazırlamaya yardımcı oluyor. Zarif aksesuar detayları Gizia koleksiyonunun tamamında cömertçe kullanılırken, degrade desenler ve hafif dokular koleksiyondaki dengeyi ve zenginliği sağlıyor.

Güçlü ve her daim ışıldayan Gizia kadını kış sezonunda da tüm parlaklığıyla kendini gösteriyor! Zamansız tasarımlarla hem gündüz hem gece ilk adres olmaya devam eden Gizia ile yeni sezon hiç olmadığı kadar şık ve çarpıcı geçiyor.  

PAYLAŞ