Cam Gibi Parlaklık / Gloss Supreme

Writer: NYX Magazine

Date: 04/09/2024

PAYLAŞ

KIKO MILANO Gloss Supreme Koleksiyonu ile bu sonbahara parıltısını bırakıyor.
Gloss Supreme Koleksiyonu, pembe alt tonlu sıcak şeftali tonlarından, parlak ışıltılı kırmızılara, zengin ve derin kahve tonlarından ve kızıl kahvenin göz alıcı ışıltısına sofistike bir parıltıyı makyaj severlerle buluşturuyor.  Koleksiyon, her cilt tonunu ışıl ışıl ve cam gibi bir bitişle saran, yüksek performanslı ürünler sunuyor.

Gloss Supreme Koleksiyonu, ultra ışıltılı göz makyajı görünümleri ve göz alıcı parlak dudaklarla büyüleyici bir güzellik deneyimi sunuyor.

Mükemmel Gözler

Göz makyajını daha ışıltılı ve parlak hale getiren Gloss Supreme Gloss Dome Multifinishes Palette,. 12 mat, metalik ve ultra parlak renk sunuyor. Sonbahar ruhunu yansıtan palet,yoğun renk veriyor ve mevsimle uyumlu bir görünüm vaadediyor.

Gloss Supreme Glow Ink Eyeliner, göz makyajını yaratıcı bir şekilde tamamlama şansı veriyor.  Sonbahar mevsimine özgü renk tonlarındaki eyeliner göz makyajına çeşitli efektler katacak holografik beyaz, mor, pembe ve siyah gibi renk seçeneklerine sahip.

Yoğun renk veren eyeliner, klasik bir kedi gözü tarzı veya daha grafik, dikkat çekici bir şekil oluşturmak için ideal.

Gloss Supreme Lash Glaze Mascara, yoğun siyah, vinil renk vererek kirpikleri belirginleştiriyor ve hacim kazandırıyor. Maskaranın yenilikçi fırçası, kirpiklere panoramik bir görünüm vererek, ışıltılı göz makyajını geliştiriyor.

Mükemmel, göz alıcı parlaklıkta bir göz görünümü tamamlayacak son dokunuş Gloss Supreme Wet Grip Brow Wax ile geliyor. Gloss Supreme Double Brow Brush ile uygulanan inci parlaklığındaki transparan kaş jeli, ışığı yakalayarak parlaklık katıyor.

Mükemmel Dudaklar

Sonbahar koleksiyonu göz alıcı parlaklıkta dudaklar vadediyor.  Koleksiyonda yer alan kremsi dokudaki dudak kalemi Gloss Supreme Sphere Touch Lip Liner 12 saat kalıcı etki sağlıyor. 2024 sonbaharının renkleriyle mükemmel uyum sağlıyor.

Islak, yoğun ve parlak bir bitişe sahip olan Gloss Supreme Watery Touch Lip Stylo Gloss, yumuşak, balm gibi yapısı ile dudaklara doğal ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.

Daha derin ve zengin bir parlaklık için Gloss Supreme Plush Lip Gloss ön plana çıkıyor. Pigmentli yapısı sayesinde uygulandığı andan itibaren yoğun renk veriyor.  Dudaklara 3 boyutlu parlaklık kazandıran Lip Gloss, vanilya aroması ve rahat kullanımı ile dikkat çekiyor.

Mükemmel Hazırlık

Etkileyici ve parlayan bir cilt için ilk adım doğru bir hazırlık. Koleksiyonda yer alan Gloss Supreme Glowing Touch Under Eye Patches, hyaluronik asit ve kafein ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde göz altı bölgesini canlandırıyor ve aydınlatıyor. Soğutucu etkisi ile göz çevresine ferahlık verirken, gözlerin dinlenmesini de sağlıyor.

Hazırlık aşamasının bir diğer yıldızı  Gloss Supreme 3-in-1 Caring Lip Balm ise hem balm hem de maske olarak kullanılabiliyor.  Bu çok yönlü balm, dudaklara bakım yapmanın yanı sıra gece boyunca maske olarak da kullanılabiliyor. Hyaluronik asit, kakao yağı ve tatlı badem yağı içeren formülü ile dudakları beslerken, yumuşatıyor.  

Mükemmel Cilt

Cam gibi parlak bir cilt görünümü için nemlendirici makyaj bazı Gloss Supreme Glow Enhancing Face Primer, cilt tonunu eşitliyor ve parlayan bir etki yaratıyor.  Ürün tek başına kullanılabileceği gibi, makyajın altına da uygulanabiliyor.

Koleksiyonun hyalüronik asit içeren fondöteni Gloss Supreme Bare Skin Foundation, hafif ve ışıltılı bir bitişle modüler kapama yani ihtiyaç ya da tercihe göre esnek uygulama imkanı sağlıyor. Çok hafif bir his veren ürün, ışıltılı ve parlak bir görünüm oluşturmak için mükemmel bir tercih.

Yüze kontür ve şekil vermek için ideal bir ürün olan Gloss Supreme Pro Bronzer, şeftali ve şakayık kokusu ile büyülerken, ışıltılı – mat bitişi ile dikkat çekiyor.

Hem mat hem de ışıltılı renk tonlarını bir arada sunan 2’li allık Gloss Supreme Layering Matte and Glow Blush Duo hem doğal hem de ışıltılı görünüm veriyor.  Krem ve toz 2 farklı yapının bir arada olduğu bu çift dokulu kompakt allık taze, istendiğinde sadece mat, sadece ışıltılı yada her ikisini birden uygulandığı kişisel tercihlere göre özelleştirilmiş bir görünüm elde etme şansını veriyor. Yanaklara taze, ışıltılı ve doğal bir renk veren allığın, daha belirgin bir kontür için bir fırça ile, yumuşak, bulanık bir etki için parmaklarla uygulanması öneriliyor.  

Koleksiyonda daha da etkileyici bir ışıltı için, Gloss Supreme Dewy Glow Face Highlighter ön plana çıkıyor. Benzersiz, hiper parlak, balm benzeri bir dokuya sahip highlighter cilde cam gibi pürüzsüz ve ışıltılı bir renk katıyor.  Çok yumuşak bir dokuya sahip olan aydınlatıcı, hafif yapısı ile rahatça uygulanıyor.

Koleksiyonun en dikkat çekici ürünü Gloss Supreme All Over Liquid Glossifier, cilde temas ettiğinde pembeden şeffaf renge geçen bir üst katman olarak tasarlanmış. Bu yenilikçi ürün, cilt, gözler ve dudaklar üzerinde ekstra bir parlaklık ve ışıltı sağlıyor.

Uygulandığında cilde ince bir tabaka olarak yayılan Gloss Supreme Glow Shield Setting Spray makyajın sabit kalmasını ve dağılmamasını sağlıyor.

PAYLAŞ