Özgürlüğün ve Şıklığın Buluşma Noktası

Writer: NYX Magazine

Date: 04/09/2024

PAYLAŞ

MAJE Sonbahar-/Kış 2024 koleksiyonu, özgür ruhlu ve cesur tarzıyla tanınan Maje kadınının stilini yansıtıyor. Koleksiyonun kampanya yüzü Nora Attal, Paris’in enerjik ve canlı sokaklarında markanın DNA’sına derinlemesine bağlı şehirli bir atmosferde koleksiyonu adeta canlandırıyor. İlhamını her zaman cesur kadınlardan alan Judith Milgrom, bu koleksiyonda zamansız ve çok yönlü tasarımlarla Parizyen şıklığı yeniden tanımlıyor. Koleksiyon, kusursuz kesimler ve modern detaylarla dikkat çeken rahat ve hafif kot pantolonlar, askeri ceketler, beyaz örme kazaklar, havalı suni kürkler, drapeli siyah pantolonlar ve payetlerle öne çıkıyor. Payetler ve sofistike aksesuarlarla süslenen tasarımlar, Maje’nin belirgin imzasını taşıyor. Maje Sonbahar-/Kış 2024 koleksiyonu, zamansız zarafeti modern bir dokunuşla sunuyor.

“Back to Paris” Koleksiyonu: Moda Başkentinin İhtişamı

“Back to Paris” 2024 koleksiyonu, moda başkentinin rahat ve zarif görünümünü kutluyor. Koleksiyonda, klasik tasarımlara zarif kesimler, yumuşak tonlar ve rafine detaylar eşlik ederek modern bir görünüm sunuyor. Klasik çizgili gömlekler kolsuz hale gelirken, bol pantolonlar zımbalarla süsleniyor ve mini etekler mikro formuna dönüşüyor. Maje, ünlü “je ne sais quoi” birini çekici yapan anlatması güç soyut nitelik ifadesini koleksiyonda yeniden yorumlayarak, tavizsiz ve güçlü tarzı olan kadınlar için modern bir görünüm sunuyor. 

Payetlerle Bezenmiş Günlük Parıltılar

“Daytime Sequins” koleksiyonu günlük gardıroba gecenin ışıltılı enerjisini katıyor. Payetler, kotla buluşarak parlak elbiseler, beyaz çoraplar ve loaferlarla kombinleniyor. Işıltılı gümüş etekler, siyah kaşmir bir süveterin yumuşaklığıyla dengeleniyor. Koleksiyon asi ışıltıları, sofistike görünümleri bir doz havalı bir dokunuşla yeniden tanımlıyor.

PAYLAŞ