Danimarka & İtalya Kültürlerinden Doğan Özel Bir Seri

Writer: NYX Magazine

Date: 06/09/2024

PAYLAŞ

Teknoloji ve tasarımı harmanlayarak kullanıcılarına klasik ayakkabı deneyiminden çok daha fazlasını sunan ECCO, RAL7000STUDIO iş birliği ile ikonik ECCO stillerini farklı bir boyuta taşıyarak çağdaş ayakkabılar, botlar ve sandaletlerden oluşan yeni bir koleksiyon ile raflarda yerini alıyor. Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyon şimdi ECCO mağazalarında

Dünyanın en büyük ayakkabı markalarından biri olan ECCO, minimalist İskandinav tasarımlarına yenilikçi eklemeler yaparak ECCO x RAL7000STUDIO iş birliğini ortaya çıkardı. ECCO, İtalya’da hayal edilerek Danimarka’da tasarlanan ve sınırla sayıda üretilen koleksiyon RAL7000 ile geleneksellikle ve yenilikçiliği bir araya getirerek sofistike tasarımlar sunuyor.

ECCO FLUIDFORM™ teknolojisiyle birinci sınıf ECCO derisinden üretilen ECCO COZMO RAL7000 koleksiyonunda yer alan sandaletler yumuşak nubuk deriden yapılmış ve rahat kalıplanmış özel bir tabanla ECCO COZMO sandaletini bir üst seviyeye taşıyor.

Aynı koleksiyonda yer alan spor ayakkabılar ise orijinal ECCO tasarımına yeni bir soluk getirerek sağlam tutuşlu bir dış tabanla yeniden tasarlanan bir şehir spor ayakkabısına dönüşüyor. RAL7000STUDIO tarafından ikinci kez gerçekleştirilen iş birliği ile nubuk derilerden üretilen ve özenle tasarlanan ve ECCO’nun imzası olan FLUIDFORM™ teknolojisine sahip bu spor ayakkabılar, hem şehirde hem de açık havada yapılan etkinliklerde doğal bir uyum ve sağlam tutuşlu bir dış taban sunarak gün boyu konfor sağlıyor.

RAL7000STUDIO ile ECCO arasındaki yaratıcı iş birliğinden doğan koleksiyonun son parçası olan ve konfor için kalıplanmış bir tabana sahip ECCO STREET ACE botları Whitenoise Deri statik görünümden esinlenerek dağılmış folyo desenine sahip Dyneema® bağlı yansıtıcı deriden oluşuyor.

İki kültürel dünyanın çarpışmasından oluşan ve sınırlı sayıda üretilen ECCO x RAL7000STUDIO koleksiyonuna tr.ecco.com adresinden ve ECCO mağazalarından ulaşmak mümkün.

PAYLAŞ