“Sonsuz Bahar” Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 16/09/2024

PAYLAŞ

Vakko Wedding, dünya modasının öncü isimlerinden ELIE SAAB’ın “Sonsuz Bahar” Koleksiyonunu, Eylül ayından itibaren gelin adaylarıyla buluşturuyor.

ELIE SAAB’ın ünlü empresyonist sanatçı Claude Monet’nin ölümsüz eseri Les Nymphéas’tan ilham alan “Sonsuz Bahar” koleksiyonu, nilüferlerin saf zarafetini ve doğanın büyüleyici dokusunu çağdaş bir estetikle yeniden yorumluyor.

Doğanın Görkemiyle Harmanlanan Zarafet

“Sonsuz Bahar” koleksiyonu, Giverny’nin büyüleyici bahçelerini adeta podyuma taşıyor. Saten çiçekler, straplez yaka elbiselerin narin hatlarını süslerken, gümüş renkli boncuklarla bezeli organze çiçekler, kısa eteklerde zarif bir tomurcuklanmayı simgeliyor. Zarif danteller, omuzlardan başlayarak eteklere doğru uzanırken, incecik şeritlerle birleşerek göz alıcı bir hareketlilik yaratıyor.

Işıltılı ve Romantik Detaylar

Koleksiyonun her parçasında adeta sanat eseri niteliğinde bir işçilik yer alıyor. Parıltılı payetler ve işlemeler zarif kesimlerle birleşerek, tüllerin zarafetini gözler önüne seriyor. Işıldayan kristaller, inciler ve payetler, zarif bir şıklığı yansıtan dokunuşlarla tasarımları süslüyor.

Zarafeti Tamamlayan İhtişamlı Silüetler

İşlemeli tül ve organze fırfırlarla çerçevelenen kalp yaka gelinlikler, koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Koleksiyona son dokunuşu ise, muhteşem duvaklar ve etekler yapıyor, böylece ELIE SAAB’ın eşsiz zarafeti bir kez daha taçlanıyor.

Monet’nin fırça darbelerinden ilham alarak doğanın güzelliklerini moda dünyasına taşıyan “Sonsuz Bahar” koleksiyonundaki eşsiz tasarımlar, Eylül ayından itibaren Vakko Wedding mağazalarında yer alıyor.

PAYLAŞ