Sınır Tanımıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 26/09/2024

PAYLAŞ

GUESS, yeni sezonda Activewear koleksiyonunda konfor ve dayanıklılığı ön planda tutuyor. Koleksiyon, heyecan verici grafikler, göz alıcı renkler ve son moda kesimlerle donatılmış işlevsel spor kıyafetleri sunuyor. Hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanan bu özel koleksiyon, spor stilini bir üst seviyeye taşıyor.

IŞILTILI ŞIKLIK

Yeni koleksiyonda, parlak kadife ve saten etkili kumaşlarda ışıltı ön plana çıkıyor. 2024 Sonbahar & Kış koleksiyonunda, klasik eşofman altları, taytların yanı sıra, kontrastlı bol paça pantolonlar ve uyumlu fermuarlı sweatshirt’lerle spor şık bir görünüm elde edilebiliyor. Kısa üstler, kapüşonlular, pantolonlar, şişme montlara eklenen metalik vurgular ve yumuşak dokular, bu koleksiyonu vazgeçilmez kılıyor. Mor ve koyu opal tonlarının yanı sıra siyah, gri, melanj ve ten rengi gibi seçeneklerle sade ve şık bir görünüm sunarak çok yönlü bir stil imkanı sunuyor.

GERİ DÖNÜŞ

Üniversiteye dönüş temasına sahip koleksiyonda, retro spor parçaları öne çıkıyor. Koleksiyon, ikonik GUESS logoları ve sportif şeritlerle tamamlanan bol kalıp hırkalar, uyumlu etekler ve büyük yakalı polo tişörtlerle markanın stilini vurguluyor. Monogram baskılı ve fitil detaylı havlu kumaş koşu takımları, şık bir görünüm sağlıyor. Amerikan sporlarından ilham alan motifler ve renklerle hazırlanan bu koleksiyon, genç ve şık bir görünüm vaat ediyor.

ÇAĞDAŞ GÖRÜNÜM

Bu yeni koleksiyon, spor giyimin temel parçalarına çağdaş ve yenilikçi bir yorum getiriyor. Sofistike koşu takımları, şişme montlar, tişörtler, etekler ve taytlardan oluşan bu koleksiyon, ikonik 4G naylon ve kabartmalı peoney jakarlı kumaşlarla dikkat çekiyor. İşlevsel polar pantolonlar, kapüşonlular, sweatshirt’ler ve kuşaklı bol tişört elbiseler, altın tonlu detaylarla tamamlanarak spor giyimde iddialı bir tarz yaratıyor. Eşsiz renk paleti ve yüksek teknolojili, ultra rahat kumaşlar, sportif stile modern bir dokunuş katıyor.

PAYLAŞ