TOMMY JEANS SONBAHAR 24 GAME DAY KAPSÜL KOLEKSİYONUYLA KOLEJLİ SPOR GİYİMİ YENİDEN TANIMLIYOR

Writer: NYX Magazine

Date: 03/10/2024

PAYLAŞ

Tommy Hilfiger, yeni nesil için tasarlanan kolejli temalı bir spor giyim seçkisi olan TOMMY JEANS Game Day kapsülünü tanıttı. Kampüse dönüş modası, okul buluşmaları veya sabaha kadar çalışma maratonları için ideal seçenekler içeren koleksiyon, prep kültürünün ruhuna ve rahat Amerikan tarzına hayat veriyor.  

Markanın imzası olan şık konforu ve  modern tasarımı buluşturma yaklaşımını yansıtan Game Day kapsül koleksiyonu klasik kolejli görünümleri çağdaş dokunuşlarla yeniden yorumluyor. Bu sezon öne çıkan kolejli mont, Chicago rüzgarlık ve denim ceket gibi stiller marka ikonlarını yeni detaylarla güncelliyor. Temel katmanlar arasında bisiklet yaka sweatshirtler, New York esintili tişörtler ve kolsuz polo yelek yer alırken bisiklet şort ve tişört, hokey forması, polo elbise, eşofman takımı ve uzun kollu rugby tişört gibi atletik seçenekler koleksiyonu tamamlıyor.

İlk kez 1985’te tanıtılan ve şimdi günümüze uyarlanan yeni TOMMY JEANS Arması kapsül koleksiyonun öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Markanın köklü geçmişine bir gönderme niteliğindeki arma sezonun bir moda ifadesi olarak geri dönüyor. Kapsül koleksiyon için özenle seçilen ve koyu kırmızı, lacivert, beyaz ve griden oluşan zengin renk paleti amblemi tamamlarken kolejli tarza selam duruyor ve modern prep stile çok yönlü yeni bir bakış açısı sunuyor. 

20 parçadan oluşan kapsül koleksiyon 3 Ekim 2024’te lanse edilecek ve sezon boyunca hem tommy.com’da hem seçili toptan satış ortakları aracılığıyla müşterilerle buluşacak. 

PAYLAŞ