Patili Dostlarınızın Sağlığını Güvence Altına Alın

Writer: NYX Magazine

Date: 06/10/2024

PAYLAŞ

Ailemizin bireylerinden biri olan patili dostlarımız, bize koşulsuz sevgi, sadakat ve neşe sunuyor. Patili dostlarımızın sağlığı da bizim için büyük önem taşıyor. Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net ise sevimli dostlarını güvence altına almak isteyenlere Evcil Hayvan Sigortası yaptırmayı öneriyor.

Türkiye’nin öncü insurtech markası Sigortam.net, ailelerin sevimli bireyleri olan evcil hayvanları güvence altına almak isteyenler için Evcil Hayvan Sigortası’nın detaylarını paylaşıyor. 

Evcil Hayvan Sigortası, patili dostların acil sağlık sorunlarında masraflarını sigortadan karşılanmasını sağlıyor. Evcil Hayvan Sigortası genel olarak kedi ve köpekleri kapsıyor. Sigorta şirketlerine göre yaş sınırı değişmekle birlikte 6 aylıktan büyük, 10 yaşından küçük kedi ve köpekler için evcil hayvan sigortası yaptırılabiliyor. 

Kapsamda neler var?

Poliçenin ana teminatlarında acil tedavi, 3. şahıs mali sorumluluk ve kayıp ilanı ve ödülü, acil durum, trafik kazası, zehirlenme, yabancı bir cisim yutma, boğulma, kavga, kesik ve bir cismin batması, göz yaralanması, ısı çarpması, yanma/yanık, böcek sokması durumlarını kapsıyor. 3. Şahıs Mali Sorumluluk ile ise kedi veya köpeğin üçüncü kişilere verebileceği bedeni ve maddi zararlar kapsam altına alınıyor. 

Bunlara ek olarak evcil hayvanın kaybolması durumunda kayıp ilanı ve ödül için belirli limitlerle masrafları karşılanıyor. Ek teminatlarda ise veteriner muayenesi, hastalıklar ve tedaviler, ameliyat (doğum ve kısırlaştırma operasyonları hariç), kanser, röntgen, ultrason, MRI, BT taramaları, kan ve idrar tahlilleri başlıkları yer alıyor.

Ücretsiz ek hizmetler

Ek hizmetler arasında kedi veya köpekler için muayene, bakım veya indirim olanakları sunulurken, yılda bir kez olmak üzere ücretsiz olarak veteriner muayenesi, göz ve kulak temizliği, tırnak kesimi, mikroçip takılması hizmetinden indirim olanağı ve köpekler için eğitim hizmetlerinde indirim avantajı da sağlanıyor. 

PAYLAŞ