Sonbahar/Kış Sezonuna Damga Vuruyor

Writer: NYX Magazine

Date: 10/10/2024

PAYLAŞ

Fransız şıklığının ikonik temsilcisi Lacoste ile Türkiye’de sokak modasının yaratıcı platformu House of SuperStep güçlerini yeniden birleştiriyor. Lacoste ve House of SuperStep, benzersiz Sonbahar/Kış 2024 koleksiyonunda çarpıcı renkler, cesur grafikler ve ikonik logolar ile dikkat çekiyor.

Lacoste’un sofistike çizgileri ile House of SuperStep’in yenilikçi dinamizmi bir araya gelerek, moda severler için benzersiz bir koleksiyon sunuyor. House of SuperStep mağazalarında ve houseofsuperstep.com internet sitesinde yer alacak Lacoste x House of SuperStep iş birliği, her detayda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Lacoste x House of SuperStep koleksiyonu, sokak modasından ilham alarak, konfor ile stili mükemmel bir uyum içerisinde bir arada sunuyor. Kaliteye ve zamansız cazibeye olan bağlılığını sergileyen her bir parça, şık tasarımlarla modern stil sahiplerine hitap ediyor. Sonbahar/Kış koleksiyonu, yüksek performanslı ürünlerden, şık ve çok yönlü temel parçalara kadar çok yönlü alternatifler sunuyor.

Lacoste X House of SuperStep koleksiyonu, eşofman üstü, pantolon, yelek ve rahat giyim parçalarıyla aktif yaşamın dinamik temposuna uyum sağlıyor. Hafif ceketler ve tarz sweatshirt’ler, günlük hayatın hareketliliğini konfor ile bir araya getiriyor. Lacoste x House of Superstep iş birliği kapsamında tasarlanan zarif ve modern tasarımlar, sezon için hem şık hem de pastel tonlardan cesur ve canlı renklere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu etkileyici koleksiyon, iki markanın ikonik tarzlarını birleştirerek, moda severleri çarpıcı iş birliği ile tanışmaya ve farklı bir deneyime ortak olmaya davet ediyor.

PAYLAŞ