Colin’s Jeans Fest’in Global Moda Rüzgarı Dijital Deneyimle Esmeye Devam Ediyor

Writer: NYX Magazine

Date: 11/10/2024

PAYLAŞ

Dünyanın farklı ülkelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen Colin’s Jeans Fest, bu yıl 13. kez modaseverlerle buluştu. 2011’de Türkiye’de başlayan ve kısa sürede global bir alışveriş festivali haline gelen kampanyanın kutlama partisi, bu yıl Türkiye’nin ilk tam kapsamlı Dijital Deneyim Müzesi‘nde gerçekleştirildi. Moda ve dijital sanatın kesiştiği bu etkinlik ile Colin’s davetlilere benzersiz bir deneyim sundu.

Gecede Colin’s Jeans Fest’in küresel başarısının bir kez daha altı çizilirken, markanın her geçen yıl büyüyen bir kitleye hitap etmeye devam ettiği vurgulandı. Kampanya, Türkiye ile aynı anda Rusya, Ukrayna, Romanya, Belarus, Fas, Gürcistan, Mısır, Irak ve Sırbistan’da da gerçekleşiyor. Bu yıl 24 Eylül’de başlayan ve 14 Ekim’e kadar devam edecek olan alışveriş festivali, “Yaşa Bu Festivali” mottosuyla jean severlere özel indirimler ve fırsatlar sunuyor.

Bu partide ünlü isimler dijitalin sihriyle buluştu!

Sanat, moda ve teknolojinin bir araya geldiği bu özel etkinlikte, davetliler hem dijital deneyim alanlarını keşfetme hem de sonbaharı karşılamanın coşkusunu yaşadılar. Colin’s’in düzenlediği partinin hostluğunu ünlü influencer Halil İbrahim Göker ve Zeynep Demirhan gerçekleştirdi. Parti alanında, jeanlerle donatılan yaratıcı pop-up mağaza, göz kamaştıran görsel şovlar ve sanatla teknolojiyi buluşturan sürprizler dikkat çekti. Dans Fabrika’nın çarpıcı performansı ve ardından gelen DJ Duygu Çiftçioğlu’nun enerjik performansı, misafirleri müziğin ritmine kaptırırken, Hey! Douglas konseri gecenin zirvesi oldu.

Moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı Colin’s Jeans Fest partisinde, stilleriyle dikkat çeken ünlü tasarımcılar, moda ikonları ve sosyal medya fenomenleri göz doldurdu. Colin’s’in dijital ve fiziksel dünyayı bir araya getiren bu etkinliği, davetlilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. 

PAYLAŞ