Kırmızı LED Çözümüyle Saç Bakımına Yenilik

Writer: NYX Magazine

Date: 11/10/2024

PAYLAŞ

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, ikonik LUNA™ Koleksiyonu‘na eklediği yeni ürün LUNA™ 4 saç cihazıyla saç bakım pazarına etkileyici bir giriş yapıyor. Uzun bir süredir üzerinde çalışılan bu yenilik, FOREO’nun bütünsel güzellik, öz bakım ve genel iyi olma haline olan bağlılığında yeni bir sayfa açıyor. Bilimsel olarak kanıtlanmış, gelişmiş teknolojiye dayanan bu 2’si 1 arada saç derisi masaj cihazı, saç derisini arındırıyor. Saçı onarıp güçlendirmek için tasarlanırken kırmızı LED ile T-Sonic™ masaj özelliklerini bir araya getiriyor.

“Saç bakımı kategorisinde, güzellikteki teknoloji uzmanlığımızı taşımak için titizlikle çalışıyoruz.” FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Beciragic sektördeki yenilikçi yaklaşımını vurguluyor. ” Dünya çapında hem erkekleri hem de kadınları etkileyen saç dökülmesi sorununun giderek artması, doğal ve bilimsel temelli gelişmiş çözümlere olan ihtiyacı artırıyor. Saç dökülmesi sorunun yaygınlığı; odağı sadece saç sorunlarını ele almaktan, kafa derisi bakımına kaydırıyor. Tıpkı LUNA™ yüz temizleme cihazının cilt bakımını dönüştürdüğü gibi, LUNA™ 4 saç cihazının da tüketicilerin saç bakımında devrim yaratacağına inanıyoruz.”

“Bu yenilikçi cihaz, saç derisini temizlerken masaj yaparak ve saçın uzamasına teşvik ederek, piyasada benzersiz bir konumda yer alıyor. Klinik olarak kanıtlanmış kırmızı LED ışığı ve T-Sonic™ masajının gücünü bir araya getiren LUNA™ 4 saç, uyuyan saç foliküllerini canlandırıyor. Her yıkamada saç derisinin sağlıklı ve optimal durumda olmasını sağlayarak daha güçlü, dolgun ve sağlıklı saçların büyümesine yardımcı oluyor.” FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Beciragic sözleri ile LUNA™ 4 Saç’ a duyduğu güveni açıklıyor.

LUNA™ 4 saç Özellikleri

LUNA™ 4 saç cihazının yüzeyi, 395 ultra hijyenik silikon kılla kaplanıyor. Bu kıllar, T-Sonic™ titreşimleriyle gevşetilen birikintileri temizliyor ve saçları ayırarak kırmızı LED ışığının saç foliküllerine kesintisiz ulaşmasını sağlıyor.

✔    Saç Derisini Arındırıyor– Silikon kıllar, saç derisindeki birikintileri nazik ama etkili bir şekilde gevşetiyor. Bu sayede ölü derinin birikmesi engelleniyor.

✔ Saçı Güçlendiriyor– T-Sonic™ masaj, saç derisini uyarıyor ve mikro dolaşımı artırıyor. Bu sayede oksijen ve gerekli besinlerin saç foliküllerine daha kolay ulaşmasını sağlıyor. Kırmızı LED ışık ise incelme ve kırılmayı engelleyerek folikülleri uyarıyor. Böylece daha yoğun ve güçlü saçların oluşmasını sağlıyor.

✔    Saçı Onarıyor– Silikon kıllar ve T-Sonic™ titreşimleri, saç bakım ürünlerini nazikçe tarayarak ve masaj yaparak saçı besliyor. Bu yöntem, ürünlerin eşit şekilde dağılmasını sağlıyor ve saçı tamamen kaplıyor. Böylece her bir tel, maksimum emilim gerçekleştiriyor ve en iyi saç onarım sonuçlarını almanızı sağlıyor.

T-SONIC™ MASAJI NEDİR?

T-Sonic™’teki “T”, “transdermal” anlamına geliyor. Bu titreşimler, cildin dış katmanlarından geçerek derinlere ulaşabiliyor. Titreşimler cildi nazikçe masaj yaparken hem saç derisini hem de saç köklerini uyarıyor. T-Sonic™ masajı, ölü deri, ter, yağ ve ürün kalıntılarını saç köklerine zarar vermeden temizleyip, zamanla saç kaybına yol açabilecek tıkanmaları önlemeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırarak, saç büyümesini destekleyen oksijen ve besinlerin köklere ulaşmasını kolaylaştırıyor. Bu özel masaj, saç köklerini geçici olarak genişleterek uyguladığınız saç ve saç derisi serumlarının daha derinlere nüfuz etmesini sağlıyor, böylece daha az ürün kullanımıyla maksimum etki sunuyor.

KIRMIZI LED TERAPİSİ NASIL ÇALIŞIYOR?

Kırmızı ışık terapisi, saç dökülmesi için güvenli, etkili ve doğal bir çözüm sunuyor. Hakemli klinik araştırmalara dayanan bu yöntem, saç yoğunluğunu ve gücünü artırmanın yanı sıra, sebumu azaltarak saç derisinin sağlığını iyileştiriyor ve dökülen saç sayısını azaltıyor. Bu faydalar, hücreleri doğal güneş ışığına benzer şekilde uyararak daha fazla enerji üretebilen özel ayarlanmış kırmızı LED ışıklarının etkisiyle ortaya çıkıyor. Vücutta enerjinin daha verimli kullanılabilmesi, fiziksel işlevi artırıyor, iyileşmeyi hızlandırıyor ve saç derisindeki iltihabı ve sebum salgısını azaltıyor.

Görsel: T-Sonic™ Masaj ve KIRMIZI LED Işık terapisi

KLİNİK OLARAK KANITLANMIŞ SONUÇLAR

Üçüncü taraf klinik denemelerine (31 kadın ve erkek deneğin 25-55 yaş aralığında, 28 gün boyunca gerçekleştirilen) dayanan LUNA™ 4 saç, klinik olarak şunları kanıtlıyor:

✔ Sadece 1 ayda saç yoğunluğunu önemli ölçüde artırırken, saç kaybını da belirgin şekilde azaltıyor.

✔ Sadece 1 ayda kepeği %24 oranında azaltırken, saç derisindeki yağı %50 oranında düşürüyor.

Ayrıca, kullanıcılar tarafından bildirilen sonuçlar, %94’ünün sadece 2 hafta içinde saçlarının daha az kırıldığını, saç derilerinin daha temiz, daha sağlıklı ve daha az kaşıntılı hissettiğini gösteriyor. %97’si ise saçlarının daha yoğun ve parlak göründüğünü ifade ediyor.

Ultra hafif, kompakt ve ergonomik tasarımı sayesinde elinize mükemmel bir şekilde oturan bu yenilikçi cihaz, saç bakımını zahmetsiz ve konforlu hale getiriyor. Su geçirmez yapısı, duşta kullanımını kolaylaştırıyor. LUNA™ 4 saç, Minoxidil gibi sıvı saç tedavileriyle mükemmel bir uyum içinde çalışıyor ve bu içeriklerin saç köklerine derinlemesine nüfuz etmesine olanak tanıyarak etkilerini artırıyor.

PAYLAŞ