Bohem Ruha Modern Dokunuşlar

Writer: NYX Magazine

Date: 18/10/2024

PAYLAŞ

Her sezon hazırladığı triko koleksiyonlar ile dikkat çeken KNITSS, bu sonbahar ve kış sezonunda son dönemlerin en trend akımlarından biri olan vintage ruhunu modern tasarımlarla buluşturuyor.  Doğanın farklı renklerinin yansımasının yer aldığı ve desenlerle tamamlanan parçalardan oluşan “Reclaimed Boho” teması, şehirli kadına aradığı dönemsel dokunuşu sunuyor.

Hem rahatlığı hem de şıklığıyla günlük giyimde vazgeçilmez bir parça haline gelen triko, artık her mevsim farklı kombinlerle gardıroplarda yer alıyor. Şehirli ve modern kadının şıklığını kendi bakış açısı ile yeniden yorumlayan KNITSS, vintage’ın kendine has duygusunu ve desen dokusuna yeni koleksiyonunda yer verdi. Koleksiyonda yer alan triko kazak, hırka, yelek ve pantolon gibi zamansız parçalar, sezonun öne çıkan renk paletinde yer alan nar çiçeği, bordo, gökyüzü mavisi, zümrüt gibi tonlarla zengin bir anlatım sunuyor. Reclaimed Boho teması, patchwork detaylar, yenilikçi intarsia dekoratif motifler ve el işçiliği ile dikkat çekiyor. Özenli dikiş dokunuşları, bu koleksiyonu günlük stillere iddialı parçalar olarak sunarak hem şıklığı hem de konforu vaat ediyor.

Şıklığı KNITSS Kabanlar Tamamlıyor

Fonksiyonel ve şık tasarımlarıyla öne çıkan KNITSS’in dış giyim ürünleri mevsimin değişken havalarına mükemmel uyum sağlıyor. KNITSS; ince, nefes alan Merino yününü ve yumuşak dokusu ile benzersiz bir his sunan kaşmiri kullanarak hazırladığı dış giyim koleksiyonu ile hem sıcak hem de lüks bir dokunuş sunan parçalarla gardıropları yenilemeye hazır. Sonbahar havalarında yanına ince bir üst arayanlar için hem spor hem de şık kombinleri tamamlayacak triko ceketlerin yanı sıra soğuk havalar farklı stilleri tamamlayacak modellerde tasarlanan kabanlar, koleksiyonun dikkat çeken dış giyim ürünleri arasında.

KNITSS, sürdürülebilir moda yaklaşımını benimseyerek hem doğaya duyarlı hem de stil sahibi olmak isteyenler için mükemmel seçenekler sunuyor. Zamansız stil arayanlar için ideal bir alternatif olan Reclaimed Boho koleksiyonu ve daha birçok özel parça KNITSS mağazalarında ve knitss.com’da satışa sunuluyor.

PAYLAŞ