Daima İlham Verici

Writer: NYX Magazine

Date: 21/10/2024

PAYLAŞ

Her zaman yenilik peşinde olan ilham verici bir marka: karşınızda SEPHORA COLLECTION! Peki ya hedefi ne? Kendi benzersiz güzelliğimizi yaratmamıza yardımcı olmak.

Sephora Collection işte tam da bu amaçla makyaj sanatını daha erişilebilir ve heyecan verici hale getirmek için var. Sephora Collection’ın her biri özenle tasarlanmış, birbirinden özel ürün yelpazesi, kendi tarzınızı yaratmanız için ilham kaynağı!

Yüksek performanslı güzelliği yaygınlaştırma hedefi ve benimsediği sorumluluk odaklı tutumuyla öne çıkan Sephora Collection, güzellik tutkunlarıyla Sephora’da buluşuyor.

CREAM LIP STAIN LIPSTICK

Aynısı ama daha iyisi. 

İşte amacımız bu.

Bu ikonik ruj eskisi kadar mat, yoğun pigmentli ve transfere dayanıklılık garantili bir formülle geri döndü. Üstelik yeni doğal içerikli formülü eskisinden de uzun ömürlü (10 saat(1)) ve yepyeni bir renk yelpazesiyle karşımıza çıkıyor.

Başka ne yenilikler var? Modernize edilmiş ve yeniden tasarlanmış ambalaj tasarımı.

Kendinizi yeniden keşfetmek gerçekten harika.

Fiyat: 499 TL

MINI CREAM LIP STAIN SET – TRAVEL KIT

Renk seçmekte zorlanıyor musunuz? Bu hafta sonu çantanızda yer yok mu? Çözümümüz ikonik Cream Lip Stain’in mini versiyonu – kadifemsi ve transfere dayanıklı bir ruj. Bu kit, istediğiniz görünüm ne olursa olsun yanınızda her yere götürebileceğiniz kullanışlı bir mini kutuda üç renk ruj içerir (01 Always Red, 13 Marvelous Mauve and 126 Hot Hot Pink)!

Fiyat: 599 TL

REVEAL THE REAL – LUMINOUS BLURRED-EFFECT LIQUID FOUNDATION

Bu likit fondöteni bu kadar özel yapan nedir? %93 oranında cilt bakımı bazlı formülüyle aydınlık, pürüzsüz ekili bir bitiş ve hızlı düzeltmenin mükemmel birleşimi elbette. 

Reveal the Real, hafif, arttırılabilir kapatıcılığıyla cildi pürüzsüzleştirir, gözenek görünümünü anında azaltır ve kusurları gizler.

20 renk seçeneği bulunan bu likit fondöten dört cilt tonu kategorisinin tümünü kapsar: çok açık, açık, orta ve koyu.

Fiyat: 699 TL

FLUFF & FIX BROW WAX – TEXTURISING AND SETTING EYEBROW WAX

Tutuculuğu son derece yüksek olan bu wax, kaşları anında belirginleştirmek için idealdir.

Açık, şeffaf ve yapışkan olmayan yapısıyla bakımlı kaşlara sahip olmak için pratik bir çözüm sunar. Kaşlarınız uygulamadan hemen sonra canlılık kazanır ve herhangi bir kalıntı bırakmadan tüm gün sabit kalır. 

Fiyat: 499 TL

EYESHADOW TRIO

Bu koleksiyonun kahraman ürünü! Olmazsa olmaz üç farklı kombinasyonla karşımıza çıkan bu üçlü far setleriyle sonbaharın gelişini kutluyoruz. Mat, yanardöner ve ışıltılı dokuları mevcut olan bu farlar yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlar. 

Fiyat: 529 TL

GLITTERY GEL

Fazla simden zarar gelmez! Glitter under the sun* koleksiyonunun parçası olan ve uygulandığında şaşırtıcı derecede ferahlatıcı olan bu simli jeli çok seviyoruz.

Işıl ışıl parlamak için yüz ve boyun bölgenize uygulayın.

Fiyat: 369 TL

COLORFUL SHADOW STICK & LINER – EYESHADOWS AND EYE PENCILS

Göz kapaklarının tamamına veya liner olarak kullanabileceğiniz, sınırsız sayıda makyaj görünümü yaratmanızı sağlayacak göz farları kremsi, kolay uygulanan su geçirmez dokusu sayesinde renkli bir yaz sizi bekliyor. Işıltılı kobalt mavisi, bebek mavisi, beyaz ve simli kahverengi tonlarıyla herkesin zevkine hitap edecek bir ürün.

Fiyat: 529 TL

PAYLAŞ