Sonbahar Makyajı Tamamlanıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 24/10/2024

PAYLAŞ

Gratis’in sevilen markası Beaulis, hem güzel bir görünüm elde edilmesini hem de cilt bakımının makyaj ürünleriyle tamamlanmasını sağlayan E vitaminli yeni koleksiyonu Pure Cuteness’i satışa sundu.

Satışa sunulduğu günden bu yana yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken Beaulis’in Pure Cuteness koleksiyonu, çok amaçlı makyaj ürünleriyle hem güzel bir görünüm elde edilmesini hem de cilt bakımının makyaj ürünleriyle tamamlanmasını sağlıyor.

Uzun süre koruma sağlayan yeni buz görünümlü ambalaj tasarımıyla dikkat çeken Pure Cuteness koleksiyonu içeriğindeki E vitamini ile de öne çıkıyor.

Beaulis Pure Cuteness Allık

İkisi bir arada özelliği ile kolay kullanım sağlayan allık popüler pembe rengiyle doğal bir görünümi sağlarken içeriğindeki E vitaminiyle de cildin beslenmesine yardımcı oluyor. Beaulis Pure Cuteness Allık, 189 TL’den satışa sunuluyor.

Beaulis Pure Cuteness Bronzer

Işıltılı yapısı ile ciltte parlaklık sağlarken içeriğindeki E vitaminiyle de cildin beslenmesini destekliyor. Beaulis Pure Cuteness Bronzer, 189 TL’den satışa sunuluyor.

Beaulis Pure Cuteness Dudak Parlatıcısı

İçeriğindeki E vitamini sayesinde dudakların beslenmesini sağlayan Beaulis Pure Cuteness Dudak Parlatıcısı, dudaklarda yapışkan bir his bırakmıyor. 3 renk seçeneğiyle her cilde uygulanabilir Beaulis Pure Cuteness Dudak Parlatıcısı, Beaulis Pure Cuteness Bronzer, 169 TL’den satışa sunuluyor.

Beaulis Pure Cuteness Dudak Yağı

Dudakları kurutmayan ve uzun süre kalıcılık sağlayan Beaulis Pure Cuteness Dudak Yağı, içeriğindeki jojoba yağı ile dudakların nemlenmesini sağlıyor. Dudaklara doğal bir renk de veren Beaulis Pure Cuteness Dudak Yağı, 159 TL’den satışa sunuluyor.

Beaulis Pure Cuteness Far Paleti

Çeşitli renk seçeneğiyle her güne farklı seçenek sağlayan Beaulis Pure Cuteness Far Paleti, içeriğindeki E vitamini ile göz kapaklarının bakımını da sağlıyor. Beaulis Pure Cuteness Far Paleti, 219 TL’den satışa sunuluyor.

Beaulis Pure Cuteness Highlighter

İçeriğindeki E vitamini sayesinde cilde doğal bir parlaklık kazandıran Beaulis Pure Cuteness Highlighter, pembe ve gold renk seçeneğiyle kişisel bakımın vazgeçilmez makyaj ürünlerinden biri oluyor. Beaulis Pure Cuteness Highlighter, 189 TL’den satışa sunuluyor.

Gratis’in yeni neslin trendlerini yansıtan markası LKYD, sonbaharın büyüleyici renklerini makyaj çantalarına taşıyor. LKYD’ın yeni Cranberry Juıce koleksiyonu doğadan ilham alarak hazırladığı sonbaharın sıcak ve derin tonlarını makyaj çantalarına taşıyor.

Dikkat çeken renkli ambalaj tasarımı ve her ürünüyle vazgeçilmez bir marka haline gelen LYKD Cranberry Juıce koleksiyonu doğanın zengin renk paletinden ilham alarak özellikle sonbaharın vazgeçilmezi olan koyu kırmızı ve pembe alt tondaki ürünleriyle dikkat çekiyor. 

Cranberry Juıce koleksiyonunda; koyu kırmızı tonlarda krem ​​allık ile pembe alt tonlu krem ​​aydınlatıcı içeren Cranglam yüz paleti, dudak ve yanaklarda iki farklı renk tonuyla doğal görünüm sağlayan Cran Tint lip & cheek, cildi anında canlandırıp ışıltı katan Cran Glow makyaj bazı ve aydınlatıcı öne çıkıyor.

Sınırlı sayıda ithal edilen LYKD Cranberry Juıce koleksiyonundaki ürünler, 99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

PAYLAŞ