SERENAY SARIKAYA, L’ORÉAL PARIS’İN DÜNYACA ÜNLÜ GÜZELLİK ELÇİLERİ İLE AYNI PODYUMDA YÜRÜYECEK

Writer: NYX Magazine

Date: 24/09/2026

PAYLAŞ

L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Serenay Sarıkaya, 28 Eylül Pazartesi günü Paris Moda Haftası’ kapsamında gerçekleşecek Le Défilé L’Oréal Paris’te Kendall Jenner, Cara Delevingne, Kristen Bell, Jane Fonda, Eva Longoria, Simone Ashley, Andie MacDowell’ın da aralarında yer aldığı   markanın dünyaca ünlü güzellik elçileriyle aynı podyumu paylaşacak. 

Paris Moda Haftası’nın resmi partneri olarak her yıl güzellik vizyonunu Paris’in en ikonik mekânlarına taşıyan L’Oréal Paris, bu yıl dokuzuncu kez moda ve güzellik dünyasının önde gelen isimlerini Paris’te bir araya getirecek. 28 Eylül Pazartesi akşamı Türkiye saati ile saat 22.00’de Eyfel Kulesi’nin hemen önündeki Place Joffre’da gerçekleştirilecek Le Défilé podyumunda Türkiye’yi Serenay Sarıkaya temsil edecek.

Bu yıl “Express Your Worth” temasıyla gerçekleşecek Le Défilé, kadınların güçlenmesini odağına alırken; kız kardeşliği, kapsayıcılığı, güzellik ve modanın benzersiz birlikteliğini kutlayacak. Cesaret, özgürlük ve özgüvenden ilham alan defile, L’Oréal Paris’in ikonik “Çünkü Biz Buna Değeriz” söylemini bir kez daha Paris’in kalbine taşıyacak.

Markanın dünyanın farklı noktalarından güzellik elçileri ve ikonlarını bir araya getirecek olan Le Défilé, Instagram ve L’Oréal Paris web siteleri üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

Defilede podyuma çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Paris Moda Haftası’nın en özel anlarından biri olan Le Défilé’de yer almak benim için çok değerli. Dünyanın farklı noktalarından ilham veren ve güzelliğe yön veren kadınlarla aynı sahneyi paylaşırken Türkiye’yi temsil edecek olmak bu deneyimi benim için daha da anlamlı kılıyor. L’Oréal Paris’in yıllardır kadınlara ilham veren ‘Çünkü biz buna değeriz’ mesajını Paris’te, bir Türk kadını olarak taşıyacak olmaktan büyük bir gurur ve heyecan duyuyorum. Defile gününü sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

 

PAYLAŞ