Yepyeni bir kadın moda dergisi ile karşınızdayız: NYX Magazine

Writer: Nurgül Eryıldır Günay

Date: 22/07/2020

PAYLAŞ

Dergimize ilk mitolojik tanrı olan Khaos’tan doğan gece tanrıçası NYX (Niks) ismini verdik. Uzun zamandır fikir olarak üzerinde çalıştığımız dergi, pandemi dönemindeki kaos ortamında bizim için daha da şekillendi ve kaostan doğan bir tanrıça olarak NYX adıyla vücut buldu. Bundan böyle iki ayda bir 21 kişilik yazar ve haber kadrosuyla sizlerle olacağız..

NYXmag modayı yakından takip eden, bu alanda yeni kreatif yetenekleri geniş kitlelerle buluşturmaya çalışan, şehirli kadının sağlık, güzellik ve bakım ihtiyaçları için önerilerde bulunan lifestyle bir kadın dergisi.

NYXmag ruhu kaybolan, rengi grileşen yaşam kültürümüzü yeniyi kavrayarak, yeniden canlandırmaya aday bir kadın dergisi. İddiamız çok sesliliğimizde, cesaretimizde… Kaosa, değişime ve her koşulda varolma gücüne sahip kadınlarımıza olan inancımızda saklı. Gece tanrıçası NYX’in sembolü, ay ve yıldız. Her gecenin bir sabahı olduğunu biliyoruz, ama simgelerimizden anlaşılacağı gibi sabahı beklemeye sabrımız yok, ay da bizim güneş de…

NYXmag olarak kadınlara yönelik şiddetle mücadele ve aile-içi şiddetin önlenmesiyle ilgili “İstanbul Sözleşmesi” konusunda tutumumuzu net olarak belirtmek istiyoruz:
“İstanbul Sözleşmesi Yaşatır.” Yaşam hakkına, kadınların haklarına saygı duyan herkesin bu sözleşmenin yanında durması gerektiğini düşünüyoruz.

NYXmag her türlü ayrımcılığa karşı, toplumsal cinsiyet konusunda duyarlı, insan haklarına saygılı, doğa ve hayvan dostu, daha temiz ve daha yeşil bir dünya isteyen, sağlıklı beslenmeye önem verdiği kadar, seyahat, kültür ve sanatla ilgilenerek ruhun gıdasını da eksik etmeyen ilham veren içeriklerle dopdolu bir yayın olacak.

Keyifle okumanız dileğiyle…

PAYLAŞ