Uçuşan Tüylere Çözüm

Writer: NYX Magazine

Date: 11/04/2024

PAYLAŞ

Üstün Alman teknolojisine sahip Fakir Hausgeräte’in geliştirdiği şarjlı dikey süpürge ve alerjen bünyelere özel ürettiği hava temizleyici sayesinde sevimli patili dostlarınızla temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Patili dostlarımızla yaşamı paylaşmak çok değerli bir duygu ve aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Her yıl 11 Nisan’da kutlanan Evcil Hayvanlar Günü, bu duygunun ve alınan sorumluluğun farkındalığını artırmayı amaçlıyor. Üstün Alman teknolojisine sahip Fakir Hausgeräte ise; geliştirdiği hayvan dostu iki farklı ürünle sevimli dostlarımızı şımartırken sahiplerinin de hayatını kolaylaştırıyor.

Uçuşan tüylere ve kum taneciklerine son

Kedilerin her yere taşıdıkları kum taneleri ya da köpeklerin mama kırıntıları ya da dökülen tüyler… Fakir Bolt X Plus Aqua 8472 şarjlı dikey süpürge, tüm bunları kolayca temizlerken, sahip olduğuAnti-Tangle özel başlık yapısı sayesinde tüylerin fırçaya dolanmasını engelliyor. Böylece tüyler çok daha kolay temizlenebiliyor. 24 kPa/200 Airwatt yüksek emiş gücü ve HEPA13 özelliğinin de bulunduğu dörtlü filtreleme sistemiyle emilen partikül ve alerjenlerin yüzde 99,99’unu filtreleyerek temiz hava üretimine yardımcı olan Fakir Bolt X Aqua Plus, özel tasarım bükümlü teleskopik borusu sayesinde kanepe ve sandalye altları gibi, patili dostlarımızın sevdiği yerlerin de kolaylıkla temizlenmesini sağlıyor. LED ışıklı başlığıyla en küçük kum tanelerini bile rahatça görmenizi sağlayan model, hızlı şarj özelliğiyle kesintisiz temizlik deneyimi de sunuyor.

Luminoso Smart Plus ile alerjensiz tertemiz bir hava!

Fakir Luminoso Smart Plus hava temizleyici, tüylere alerjisi olanları sevindirecek bir teknolojiye sahip. BLDC motor teknolojisi sayesinde daha az enerji ile daha fazla verim sağlayan bu model; Yüksek Performanslı 6 Filtreli Hava Temizleme Teknolojisi ile evinizde alerjenlerden ve tozdan uzak tertemiz bir hava sirkülasyonu sağlıyor. 80 metrekarelik bir iç mekânın havasını 1 saatte etkili ve hızlı bir şekilde temizleyebiliyor. Üstelik mobil uygulama üzerinden uzaktan kumanda etmek de mümkün. Koku giderme ve sessiz çalışma özellikleri de bulunan Luminoso Smart Plus evinizin taze havasını korumak ve hava kalitesini yeniden tanımlamak için en büyük yardımcınız olacak.

PAYLAŞ