Bilim ve Sihir Yeni Swarowski Evreninde Çarpışıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 13/03/2021

PAYLAŞ

Yeniliklerle dolu ve kristal kesimiyle zengin bir tarihe sahip olan Swarovski, kristali tüm biçimleriyle kucaklayan cesur bir bakış açısıyla bir sonraki sayfasını açmak üzere hiç duraksamadan ilerliyor. Tasarım, bilim, moda ve eğlence dünyalarında temel olarak görülen ve inovasyonlara önderlik eden yeni Swarovski, konuklarını “ignite your dreams” ile davet eden keyif dolu bir evrenle Kreatif Direktör Giovanna Engelbert’in yönetiminde sahneye çıkıyor.

Kuğu Kanatlarını Açıyor

Köklü bir geçmişe sahip markanın kendini ifade ediş tarzı olan Swarovski Kuğusu, Engelbert’in yarattığı düşlerle dolu kristal dünyası Wonderlab’in bakış açısıyla yeniden canlandırıldı. Direktörün kendisi, “Wonderlab, bilimin ve sihrin buluştuğu, ekstralığın ve zarafetin çarpıştığı bir yer; insanları yeni Swarovski dünyamıza davet ederken herkesin deneyimlemesi gereken bir merak duygusudur.” sözcükleriyle Wonderlab’i tanımlıyor.

Bu dünyanın bir parçası olarak, Swarovski Kuğusu kanatlarını açmaya hazır bir şekilde markanın yeni vizyonuyla bir araya geldi. Kuğu, markanın ileriye dönük ivmesini güçlendirmek için en yeni iterasyonun geliştirilmesiyle hazırlanan, uzatılmış boyun ve duruş tasarımıyla modernleştirilmiş bir görünüm kazanıyor. Kuğu, sembolik olarak Swarovski’nin kristal sevgisiyle yansıtılan sonsuz aşkı temsil ediyor. Swarovski, adaptasyon sırasında ikonik amblemine sadık kalırken mirasıyla duyduğu gururu ve geleceğe bakış açısını güçlendiriyor. 

Swarovski’nin yeni marka ikonuna ait son dokunuş, şekerlemeleri andıran sekizgen bir paket biçiminde oluşturuldu. Yeniden doğuşu temsil eden sekizgen, kalbinde Swarovski yatan façetalı kristale doğrudan bir göndermede bulunuyor.

Anında Mucize- Duyular İçin Ziyafet

Swarovski Wonderlab, önemli küresel pazarlarda açılan 28 Anında Mucize mağazasıyla hayat buluyor. 23 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşecek Milano, Galleria ile başlayan açılışı, Paris ve New York’taki yeni lokasyonlarla birlikte Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya Pasifik’te bulunan 27 mağaza takip edecek. 

Konuklarımız, kendini ifade etmeyi ve keşifte bulunmayı teşvik etmek üzere canlı renkler ve dokularla, metalik heykellerle ve yenilikçi malzemelerle zenginleştirilmiş, markanın gelecek kampanyasını ve yeni görsel kimliğini yansıtmak için tasarlanan, duyulara hitap eden mağazalarda karşılanacak. Swarovski’nin Anında Mucize mağazaları, kristal yaşam tarzı parçalarının -açık bileşenler, mücevherler, saatler, heykelcikler ve aksesuarlar- çeşitliliğiyle dolu, şekerlemeleri andıran manzarası ve Swarovski’nin yeni ambalajından oluşturulan sekizgen logo silüetinin büyüleyici arka planıyla neşeli bir mucizeyi gerçeğe dönüştürüyor.

Swarovski’nin Anında Mucize mağazaları, seçkin şehirlerdeki açılışların yanı sıra tüketicilerledaha iyi etkileşim kurmak için sanal turlar, koleksiyon parçalarının ön gösterimleri ve yaşam tarzı içerikleriyle hem canlı hem de dijital etkinliklerle desteklenecek. Paris merkezli Villa Eugenie ortaklığında tasarlanan bu mağazalar, tüketicilerin duyularına hitap ederek onlara sihirle dolu bir heyecan yaşatacak. Tüm pazarlardaki yerel büyümenin, deneyimi dünya çapında daha da zenginleştirmesi amaçlanıyor.

PAYLAŞ