Keyifli ve Konforlu Rotalara Hazırlanın

Writer: NYX Magazine

Date: 10/06/2021

PAYLAŞ

Yaz aylarında denizin ve sımsıcak güneşin tadını konfordan ödün vermeden çıkartmak için ihtiyacınız olan tüm ürünler Columbia’da!

Yaz tatiliniz için belirlediğiniz kalabalıktan uzak yeni rotalarınızın keyfini hayatın her alanında konfor sağlayan Columbia ürünleri ile çıkartacaksınız. Kullanım deneyimini daha keyifli hale getiren teknolojilerin ve şık tasarımın buluştuğu Columbia ürünleri ile dışarıda daha uzun süre, keyifli vakitler geçirebilirsiniz. 

Günlük kullanıma uygun, stilden ödün vermeyen Columbia t-shirt’leri ile hem spor yaparken hem de güneşin ve sessizliğin tadını çıkartırken konforlu kalın. Pamuklu kumaş yapısı ve rahat kesimleriyle öne çıkan bu t-shirt’ler renkli tasarımları ile dikkat çekiyor. Doğa ve şehirden esinlenen baskı tasarımlarıyla Columbia t-shirt’leri, farklı bir görünüm yakalamanızı sağlıyor. 

Konforlu Columbia t-shirt’lerine üstün korumalarıyla eşlik eden Schooner Bank™ Cachalot şapkalar Omni-Shade™ teknolojisi ile 50 faktör güneş koruması sağlarken Omni-Wick™ teknolojisi ile şapkanın ter bandı yardımıyla nemin hızlıca buharlaşmasına olanak sunuyor. Gündelik veya sportif giyim tarzının vazgeçilmez tamamlayıcısı olan bu şapkalar aynı zamanda ayarlanabilir kordon ve ayarlanabilir arka kısmı ile de üstün fonksiyonellik sağlıyor. Kızgın güneş altındayken bile Schooner Bank™ Cachalot şapkalar, güneş ile aranızda kalkan görevi görüyor ve aktivitelerinize kesintisiz devam etmenizi sağlıyor. 

Columbia sandaletleri sadece sahilde değil, plajda, sokakta ve yürüyüşlerde de keyifli bir kullanım deneyimi yaşatıyor. Columbia sandaletleri Omni-Grip™ teknolojisi ile sağlam adımlar atma avantajı sunarken Techlite™ teknolojisi ile formüle edilmiş malzemesi, olası darbelerin etkisini en aza indiriyor ve maceraya attığınız adımları daha keyifli bir hale getiriyor.

PAYLAŞ