Yenilikçi ve Sürdürülebilir Takı Markası

Writer: NYX Magazine

Date: 02/07/2021

PAYLAŞ

İrlandaca “gizem” anlamına gelen Rúnda, Türkiye’nin ilk sürdürülebilir takı markası olarak tabiatın mistik ve kusursuz döngüsünden aldığı ilhamla lüks ve çevre dostu tasarımlara imza atıyor. Dünyadaki karbon ayak izimizi azaltma hedefiyle her bir parçayı el işçiliğiyle hayata geçiren Rúnda Jewelry, yaratım sürecinin her aşamasında doğal döngüyü korumanın yollarını arıyor.

Felsefesini şeffaf ve anlamlı sürdürülebilirlik projeleriyle bütünleştiren marka, özel tasarım takılarının tamamında %100 geri dönüştürülmüş altın ve “lab-created” pırlantalara yer veriyor. Ayrıca, doğal kaynak kullanımını minimuma düşürme amacıyla dünyada sayılı markanın sahip olduğu bir sistem inşa ederek, tüm malzemeleri çevreci yaklaşımı doğrultusunda kendi tesislerindeki ileri teknoloji makineleriyle üretiyor ve ambalajlarını %100 doğa dostu materyallerle hazırlıyor.

Sürdürülebilir üretim anlayışını A’dan Z’ye her adımında ortaya koyan Rúnda Jewelry, bu alanda fark ve farkındalık yaratmak için inovatif çözümler sunuyor. İnsanlık tarihinin her döneminde rehber kabul edilen ay ve evrelerinin görselliğini ve enerjisini yansıtan Moonlight, tüm medeniyetlerde yaşam kaynağı addedilen güneşin simgelediği doğum, yaşam ve ebedilik kavramlarından esinlenilerek tasarlanan Helios ve doğanın ahenkli geometrik dengesini yücelten Harmony gibi tüm koleksiyonlar, iddialı formları ve çarpıcı hikayeleriyle öne çıkıyor.

Rúnda Jewelry’nin İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonları, yine doğadan yola çıkan iki farklı konsept etrafında şekilleniyor. Rengarenk değerli taşlar ve pırlantalardan oluşan Chloris Collection ve malahit taşının pozitif aurasıyla yeniden doğuşu temsil eden Endless Collection, lüks ve zamansız stil kodlarıyla tabiatın zarafetini vurguluyor.

Hayatının her alanında bilinçli ve özgün seçimler yapan kadınlara hitap eden Rúnda; doğadan çıkarılan ham maddeyi tekrar işlenebilir hale getirerek altını, laboratuvar ortamında üretim yapmaya imkan veren “lab created” tekniği sayesinde ise pırlantaları, kalite ve değerlerinden hiçbir şey kaybettirmeden çevreci tasarımlara dönüştürüyor.

Tamamı incelikli bir el işçiliğiyle tasarlanan Rúnda koleksiyonların tamamına rundajewelry.com adresinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ