Melis İlkkılıç’tan Size Özel Güzellik

Writer: NYX Magazine

Date: 04/11/2021

PAYLAŞ

Marmara Park AVM, klasik etkinliklerin dışına çıkarak, ziyaretçilerine ve takipçilerine eşsiz deneyimler sunuyor. İlki Doğukan Manço ile hayata geçirilen deneyimlerden ikincisi ise Makyaj Artisti Melis İlkkılıç ile gerçekleşecek. 3 Kasım’da başlayarak, 8 Kasım tarihine kadar Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Marmara Park AVM’nin Instagram hesabından gerçekleştireceği çekiliş ile belirlenecek bir kişi, Melis İlkkılıç ile makyaj alışverişine çıkacak, seçilen ürünler kendisine hediye edilecek ve şahsına özel güzellik tüyoları alarak, eşsiz bir deneyimin parçası olacak. 

Bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyenlerin yapması gereken tek şey; MarmaraPark Instagram hesabını takip edip, Melis İlkkılıç’ın videosunun olduğu gönderiyi beğenip, 3 arkadaşını etiketleyerek, 8 Kasım’a kadar çekilişe katılmak. 

Ziyaretçileri için farklı deneyimler planlayarak, hayatlarına renk katan, geniş marka karması ile aradığını bulma konforu yaşatan Marmara Park Alışveriş Merkezi, Esenyurt’ta ziyaretçilerini bekliyor. 

PAYLAŞ