Online Güzellik

Writer: Sevil Balaban

Date: 31/12/2021

PAYLAŞ

Hande Canlı & Sinem Canlı / Dermapolin Markası Kurucuları

Röportaj: Sevil Balaban / [email protected]

İki kardeş Hande Canlı ve Sinem Canlı tarafından 2010 yılında kurulan Dermapolin markası, güzelliği erişebilir kılmak adına her geçen gün büyümeye devam ediyor. Türkiye’de ilk kez uzman estetisyenler eşliğinde, online güzellik koçluğunu başlatan ve dermaroller ile profesyonel cilt bakımlarını evlere taşıyan Dermapolin, güzellik adına kullanıcılarına önemli hizmetler veriyor. 

İki kız kardeş olarak kozmetik sektöründe ilklere imza atıyorsunuz. Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

İstanbul’da doğduk. Kozmetik ve kişisel bakım ile hep yakından ilgiliydik. Kurumsal şirketlerde çalışırken kendi kişisel bakım ve kozmetik ihtiyaçlarımız doğrultusunda sürekli güzellik ve bakım konuları ile ilgileniyorduk. Yurtdışında çok yaygın kullanılan dermaroller bakımını Türkiye’de başlatma fikrini konuştuğumuzda henüz ikimiz de farklı şirketlerde çalışıyorduk. Uzakdoğu’da mikro iğneleme sistemleri eğitimini tamamladıktan sonra, girişimcilik hikayemiz bu fikre inancımızla başladı. Fikrimiz tüketici ihtiyaçları doğrultusunda gün geçtikçe gelişti, şirketimiz de aynı şekilde mutlulukla büyüme sağladı. Bugün Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasına güzellik taşıyoruz.

Ürün yelpazenizde neler var?

Dermapolin başlangıçta klinikler için düşünülse de ev uygulaması olarak Türkiye’de her kadının kolaylıkla uygulayabileceği ve sonuçlarını hemen görebileceği benzersiz ürün. Cilt yenileme, kırışıklık, akne, sivilce, skar, iz-çukurluk, leke, kızarıklık, selülit, çatlak, dudak dolgunlaştırma, kaş/saç gürleştirme gibi, sayamayacağımız her türlü konularda kullanıcı ile birlikte mucizeler yaratıyoruz. 

Sizce Türk kadını bakımlı olmayı seviyor mu?

Evet çok seviyor, özellikle son dönemde Türkiye’de dünya krizinden etkilenmeyen sektörlerin en başında kozmetik-kişisel bakım var.

Amacınızın “Güzellik-bakım ürünlerini potansiyel her kullanıcıya ulaştırmak” olduğunu söylüyorsunuz. Bunu nasıl yapmayı planlıyorsunuz?

Özellikle pandemi ile birlikte aslında her ihtiyacımızın evden karşılanabilir olduğunu fark ettik. Bugün kargonun ulaştığı herkes, güzellik ve bakım için herhangi bir merkeze, kliniğe ya da uzmana ihtiyaç olmaksızın, bizlerin hazırladığı videolar ve kılavuzlar rehberliğinde kolaylıkla kendi cilt bakımlarını yapabilir, cilt sorunlarını tedavi edebilir ve canlı sağlıklı bir cilde kavuşabilir. Her kadın bu güzelliği hak eder ve bu sebeple ürünlerimiz herkese “bir tık” kadar yakın!

Pandemi nedeniyle güzellik salonlarına gitmekte tereddüt eden kadınların evde kullanabilecekleri ürünler hangileridir?

Serumlarımız, ampullerimiz, yüz, göz, saç ve vücut için ayrı ayrı hazırlanan protokollerimiz ile rahatlıkla tüm ürünlerimizle evde profesyonel bakım gerçekleştirebilirler.

Dermaroller’dan biraz bahseder misiniz? Evde kullanımda dikkat edilmesi gereken hangi noktalar var?

Yüz bölgesi için dermaroller, üzerinde 540 adet mikro iğneler olan silindir bir cilt bakım aracıdır. Saç, göz ve vücut bölgeleri için çeşitli boyları olan bu araçla mucizeler yaratmak, ev tedavilerinde daha önce imkansız dediğimiz sonuçlar almak çok mümkün ve kolay. Ev kullanımında hijyen, özellikle pandemi sonrası hepimizin zaten hayatımızın her anında sağladığı bir konu. Dermaroller çalışma prensipleri her kişinin kolaylıkla anlayabileceği ve uygulayabileceği dilden yazılmış kılavuzlarla geliyor. Bizi diğer tüm ev uygulamalarından ve ürünlerinden ayıran en büyük özellik bu kolay kullanım kılavuzları ve online destek servisimiz. Bu sayede kişiler hiç zorlanmadan uygulama gerçekleştirebiliyorlar.

Yeni bir markanız var. Hydra Lumina . Hydra Lumina ürünleri hakkında bilgi verir misiniz. Bu ürünlerin özelliği nedir?

Hydra Lumina, yeni nesil cilt bakım ürünleri cilt altı için özel formülize edilerek üretildi. Cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte olan bu ürünler dermaroller ile kullanıma uygun ampuller ve gece / gündüz serumları olarak iki grupta toplandı. Kombin olarak uygun ürünler, doğru ve düzenli uygulamalar ile tüm cilt problemlerinde sonuç almayı garantiliyor. Hayvan deneyi kullanılmadan üretilen bu ürünlerimizin en büyük avantajı da her cilt problemi için çözüm sunabilecek kapasitede olmasıdır. Ürünlerin ar-ge çalışmasında en büyük özenimiz aktif içeriklerinin en kısa sürede maksimum etkili olarak temiz, parabensiz hazırlanmasıdır.

PAYLAŞ