Sevgililer Günü’ne Chakra Dokunuşu

Writer: NYX Magazine

Date: 20/01/2022

PAYLAŞ

Sevgililer Günü’ne günler kala özenle hazırlanmış sofralar ve sevdiklerinize alacağınız hediyelerin o tatlı telaşı şehri sardı. Siz de Sevgililer Günü’nde huzurlu ama bir o kadar da şık sofralar hazırlamak, sevdiklerinizin yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak istiyorsanız Chakra ürünlerine göz atmalısınız. 

Doğallığı ön planda tutarken aynı zamanda modern ürünleriyle yaşam alanlarınızı güzelleştiren Chakra, Sevgililer Günü’nde de sizlere eşlik edecek. Chakra’nın birbirinden çeşitli ürünleriyle sevdiklerinizi mutlu edebilir, sofralarınızı Chakra dokunuşuyla daha romantik bir hale getirebilirsiniz.  

Sevgi Dolu Sofranızı Chakra ile Hazırlayın

Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi mutlu etmenin en güzel yollarından biri de şık, modern ve günün ruhunu hissettirecek bir sofra hazırlamaktan geçer. Chakra’nın özel ve eşsiz olan ürünleriyle geceye harika bir sofra hazırlayarak güzel bir anı bırakabilirsiniz. Shimmer Supla ve Star Tabaklar ile sofranızda göz alıcı bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Şarap kadehleriyle gecenin anlamını kutlayabilir, sofranıza son dokunuşu Chakra’nın özenle tasarlanmış şamdanları ile yapabilirsiniz. 

Chakra’dan Sevdiklerinizi Gülümsetecek Hediyeler 

Chakra’nın ikonik harfli mumlarıyla sevdiklerinizi mutlu edebilir, onlara unutulmayacak bir hediye verebilirsiniz. Her gün olduğu gibi Sevgililer Günü’nde de doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz, bambu ağacından üretilen bambu elyaflı bornozlar ve çift kişilik yatak örtüsü hediye ederek aşkınızı tazeleyebilirsiniz.  Chakra’nın kuzey yarım kürenin ılıman iklimli bölgelerinde yetişen Müge Çiçeği ile hazırladığı mis gibi kokan Soft Linen Vücut Spreyi ile büyüleyici bir koku hediye ederek, tüm duyguları ön plana çıkarabilirsiniz.    

Siz de Sevgililer Günü’nde Chakra doğallığı ve kalitesiyle günü özel kılacak hediyeler vermek ve sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız size en yakın mağazayı ziyaret edebilir veya https://www.chakra.com.tr/ üzerinden dilediğiniz ürüne ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ