Sevdiklerinize Zaman Hediye Edin

Writer: NYX Magazine

Date: 24/01/2022

PAYLAŞ

Yaklaşan Sevgililer Günü ile birlikte sevdiklerimiz için hediye arayışları da başladı. Robot süpürge pazarının öncü markası iRobot bu Sevgililer Günü’nde, sevginizi anlatmanız için size benzersiz seçenekler sunuyor. iRobot Roomba robot süpürgeler ve Braava paspaslar sayesinde artık sevdiklerinizin size ve kendilerine çok daha fazla zaman ayırmaları mümkün oluyor. iRobot’un Sevgililer Günü’ne özel başlattığı kampanya ile 1-14 Şubat tarihleri arasında tüm ürünler www.irobot.com.tr sitesinde yüzde 10 indirimle satın alınabiliyor.

Ev işlerine ayrılan vaktin sevdiklerine ayrılmasını isteyenlerin ilk tercihi iRobot ürünleri oluyor. Sevdiklerinize değerli olduklarını hissettirmek için bu Sevgililer Günü’nde iRobot’un Roomba ve Braava ürünlerini tercih edebilirsiniz. Üstün özellikleriyle fark yaratan robot süpürge ve robot paspas seçenekleri sunan iRobot, sevdiklerinize alabileceğiniz en özel teknoloji ürünleriyle öne çıkıyor. iRobot Roomba ürünleri kir saptama teknolojisi ve çift kauçuk fırça sistemi ile sunduğu üstün temizlik performansıyla rakiplerinden farklılaşıyor.

Sevdiklerinizin hayatını kolaylaştırmak ve kendilerine daha çok zaman ayırmalarını sağlamak için 1-14 Şubat tarihleri arasında SEV10 kupon kodu ile iRobot ürünlerini satın alabilirsiniz. Robot süpürge teknolojisi ile dünyanın temizlik alışkanlıklarına bakışını değiştiren iRobot’un farklı fiyat seçenekleri sunan ürünlerine www.irobot.com.tr internet mağazası üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.  

iRobot Hakkında

Robot süpürge kategorisini 2002 yılında Roomba Robot süpürgeyi icat ederek yaratan iRobot, dünyada 30 milyondan fazla robot satışı gerçekleştirdi. Global robot süpürge pazarında öncü firma olan iRobot, insanların ev ve ev dışında kendilerine daha çok vakit ayırabilmeleri için robot süpürgeler tasarlamaktadır. Roomba robot süpürge ve Braava paspas robotları ailesi de dahil olmak üzere iRobot’un ürün yelpazesi, patentli teknolojilere ve temizlik, haritalama ve navigasyonda ileri özelliklere sahiptir. iRobot’un mühendisleri akıllı evi mümkün kılmak için robotlar ve teknolojilerden oluşan bir ekosistem inşa etmektedir. Daha fazla bilgi almak için iRobot web sitesini ziyaret edebilirsiniz; www.irobot.com.tr

PAYLAŞ