GLAMIRA’nın muhteşem mücevherlerden oluşan yeni koleksiyonu, aşkın her halini anlatacak

Writer: NYX Magazine

Date: 10/02/2022

PAYLAŞ

65 ülkeye online mücevher satışıyla alanında ilklere imza atan GLAMIRA, ses getirecek yeni bir koleksiyona imza atıyor. 8 ülkede ofisi bulunan öncü mücevher markası GLAMIRA, “Love / Luv / verb” adını verdiği yeni koleksiyonunda insan doğasının en güçlü duygularından “aşkı” 3 farklı ruh halinde, 3 farklı ifade biçiminde yansıtıyor.  

İNSAN doğasının en güçlü duygularından biridir aşk. Sadece romantizm değil fedakarlık, güçlü bağlar, karşılıksız verme hali, saf ışıltıdır aşk. Sevgiliye, eşe, can dostlara, anneye, babaya, çocuklarına aşkla bağlanır insanoğlu. Ve onları mutlu etmek üzerine şekillenir her yaptığı. İşte bu aşk ve mutlu etme döngüsünden esinlenen GLAMIRA tasarım ekibi, yepyeni bir koleksiyon hazırladı. “Aşk” konseptindeki bu ikinci koleksiyon aşkı sadece bir duygu değil aynı zamanda bir “eylem” olarak yorumluyor. Su kadar berrak, doğa kadar rengarenk, gündoğumu gibi enerjik sevgileri yansıtan koleksiyon üç farklı temadan oluşuyor. 

Berrak renkleriyle saf aşk: “Pure” serisi
Karşılık beklemeden vermeyi odağına alan “Pure” temasındaki tasarımlar daha çok akışkan formlarıyla dikkat çekiyor. Ürünlerdeki beyaz altın, pırlanta ve sade renkler “net, berrak, şeffaf” haliyle güçlü ve temiz aşkı simgeliyor.   

Birlikte güzeliz: “Every Colour” serisi
“Her birimiz ayrı bir rengiz ama sevgimizle rengarengiz” teması etrafında şekillenen göz alıcı bir seri: Every Colour. Çarpıcı şekillerin eşsiz mücevherlere dönüştüğü tasarımlarda elbette renkler ön planda. Koleksiyon, sevdiği kişinin her halinde ayrı bir renk keşfeden, hayatı sadece siyah ve beyazdan ibaret kabul etmeyen aşıklara ithaf ediliyor. Renkli değerli taşlar ve rengarenk mineler ile harmanlanan modeller dikkat çekiyor. 

Sevginden vazgeçme: “Fearless” serisi
Farklılıkların aşka engel olmaması gerektiğini, olamayacağını odağına alan muhteşem bir seri Fearless… “Aşkın yaşı, dini, dili, ırkı yoktur” diyenlere, aşkın sınırları aşan korkusuzluğuna güç katan tasarımlar bu seride öne çıkıyor. Risk almayı seven, cesur, korkusuz, kendi gibi olmayı seçen aşklara ve aşıklara hitap eden modellerde keskin hatlar ve renkler ön planda. 

65’ten fazla ülkede online olarak satışa çıkan bu serideki ürünler de yine GLAMIRA’nın tüm tasarımları gibi renginden ebadına kadar birçok ayrıntısıyla kişiselleştirilebiliyor. 

PAYLAŞ