Yaratıcı Gençleri Destekleyen Proje

Writer: NYX Magazine

Date: 10/02/2022

PAYLAŞ

Tod’s Academy, bu kez Istituto Marangoni ile işbirliği yaparak yaratıcı genç yetenekleri desteklemeye devam ediyor. Proje, marka kodlarını sürdürülebilir bir şekilde yorumlamayı amaçlıyor.

Tod’s Academy, sürdürülebilirlik ve genç yeteneklerin desteklenmesi için geçtiğimiz yıl Londra Sanat Üniversitesi’nden Central Saint Martins ile bailattığı işbirliğinin ikinci ayağını bu yıl dünyanın en ünlü tasarım okulu Istituto Marangoni ile gerçekleştiriyor. Milano ve Floransa merkezli Istituto Marangoni‘ ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında; sanat, moda ve tasarım alanında ileri düzeyde mükemmellik seviyesine sahip 20 genç tasarımcı, Tod’s’un marka kodlarını yeşil ve çevre dostu olarak yorumlayan bir dizi proje geliştirdi.

Uluslararası üne sahip mentorların genç yeteneklere rehberlik ettiği proje ile öğrenciler, Tod’s’u ve ustalarının yeteneklerini yakından tanıma, tasarım ve üretim dünyasına ilişkin bilgilerini derinleştirme fırsatı buldu.

Tod’s’un genç kuşaklara olan bağlılığını güçlendiren işbirliği, genç yeteneklere tasarım yolunda somut projeler gerçekleştirme şansı vermenin önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Sürdürülebilirlik, geleceğe çevreye saygılı ve güçlü bir iş etiği ile bakmak için Tod’s tarafından uzun zamandır geliştirilen tüm girişimlerin ana unsurunu oluşturuyor.

Tod’s’un İtalya Marche bölgesindeki merkezinde bulunan Tod’s Academy, yenilikçi kavramların markanın bilgi birikimiyle buluştuğu, ustaların gençlere yeteneklerini geliştirmeleri için yardımcı olduğu ve onlara eşlik ettiği bir fikir laboratuvarıdır. Tod’s Academy’nin Istituto Marangoni ile yaptığı bu işbirliği, Londra Sanat Üniversitesi’nden Central Saint Martins ile başarı ile gerçekleştirdiği işbirliğinin devamı niteliğindedir.

MENTORLAR:

Laura Brown Instyle ABD Genel Yayın Yönetmeni, Tonne Goodman Vogue ABD Sürdürülebilirlik Editörü, Gert Jonkers Fantastic Man Genel Yayın Yönetmeni, Gianluca Longo British Vogue ve The World of Interiors Stil Direktörü, Simone Marchetti Vanity Fair Italya Genel Yayın Yönetmeni ve Vanity Fair Avrupa Yayın Yönetmeni, Sara Sozzani Maino Vogue Italya Özel Projeler Sorumlusu ve Camera Nazionale della Moda Italiana Uluslararası Marka Elçisi.

PAYLAŞ