Kim Demiş Kış Aylarında Deodorant Kullanılmaz Diye

Writer: NYX Magazine

Date: 13/02/2022

PAYLAŞ

Kış aylarında da terliyor, bazen de ter kokusu sorunuyla karşı karşıya kalıyoruz. Deotak, etkinliği klinik olarak kanıtlanmış 7 kata kadar etkili formülüyle terlemeyi engellemeden ter kokusuna çözüm getiriyor.

Terleme denildiğinde akla ilk olarak yaz mevsimi gelse de kışın da terliyoruz. Giydiğimiz kalın kıyafetler, iç ve dış mekanlardaki ısı farklılığı, stres, beslenme şeklimiz gibi birçoketken kışın da terlemeye neden olabiliyor. Terleme aslında vücudumuz için önemli faydalar sağlıyor. Toksinlerin vücuttan atılmasına, vücut ısısının dengelenmesineyardımcı oluyor. Bu nedenle doğal terleme sürecini önlemeden, asıl sorun olan ter kokusuyla mücadele etmek gerekiyor. Ter kokusuna karşı 7 güne kadar etkili çözüm sunan Deotak, dermotolojik olarak test edilen krem ve roll-on deodorant çeşitleriyle her mevsim rahatlık sunuyor.

Etkinliği klinik olarak test edilmiş Deotak, terlemeyi önlemeden   kötü kokularla mücadele ediyor. 7 kata kadar koruma sağlayan Deotak, D-panthenol katkılı formülüyle cildi nemlendiriyor. DEOTAK Classic Krem Deodorant, her cilt için uygun yapısıyla koruma sağlıyor. Hassas ciltler için özel olarak formüle edilen Soft Krem Deodorant,  içeriğinde Allontoin katkılı formülünü barındırıyor. Tazelik hissi yaratan Fresh Krem Deodorant, formülündeki mentol sayesinde cilde ferahlık kazandırırken, Plus Krem Deodorant ise içeriğinde yer alan ve birçok cilt bakım ürününde kullanılan doğal bir yağ olan Tea Tree Oil sayesinde ter kokusuna karşı ekstra bir koruma sağlıyor.

Yapışkanlık hissi bırakmayan Deorak Roll-On  alkol ve paraben içermiyor. Hoş kokusuyla 7 kata kadar etkili koruma sağlayanDeotak Roll-On’un Invisible for Women, Original for Women, Invisible for Men ve Original for Men olmak üzere 4 farklı çeşidi bulunuyor.

PAYLAŞ