Six Senses Kocataş Mansions, “WELLNESS TALKS” Koku Atölyesi

Writer: NYX Magazine

Date: 19/02/2022

PAYLAŞ

Six Senses Kocataş Mansions , yılın en romantik haftasında koku ve aşk ilişkisini inceleyen “Wellness Talks” ile NISHANE markasının kurucuları Mert Güzel ve Murat Katran’ı konuşmacı olarak  ağırladı. Six Senses kocataş Mansions, İstanbul Pazarlama ve İletişim Direktörü Zuhal Şahlı Cin ev sahipliğinde gerçekleşen davete kaılanlar arasında Gamze Biran  vardı.

Six Senses Kocataş Mansions, “Wellness Talks” sohbetlerinin yenisini Sevgililer Günü haftasında, koku ve aşk arasındaki gizemli ilişkiyi inceleyen koku atölyesi olarak gerçekleştirdi. İstanbul kökenli dünyaca ünlü niş parfüm markası NISHANE’nin kurucuları Mert Güzel ve Murat Katran’ın konuşmacı olarak katıldığı davette konuklar keyifli anlar geçirdi. 

Sevgililer günü haftasında aşk, anılar ve kokular arasındaki ilişki üzerine yoğunlaşan konuşmada, duygular ve kokular arasındaki gizemli ilişki konuklarla paylaşıldı. Parfümlerin yaratım süreci ve doğadan ilham alan notaların üzerinde durulan atölyede, konuklar parfüm birleşenlerini tek tek inceleme imkanı buldu. Konuklar,NISHANE koleksiyonunda yer alan ve aşkın 8 farklı halinden ilhamla yaratılmış 8 parfüm üzerinden, hayatlarının bu döneminde ihtiyaç duydukları aşkı, kokular ve sanat eşliğinde keşfe çıktı.

Wellness ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla örnek projeler yaratan Six Senses Kocataş Mansions’ın Executive Şefi Özgür Üstün, misafirlere lezzetli olduğu kadar sağlıklı bir menü hazırladı. Parfümlerin içindeki esanslardan ilham alan menü misafirlerin beğenisini topladı.

PAYLAŞ