Güzelliğinize Punk Bir Dokunuş Katın

Writer: NYX Magazine

Date: 24/02/2022

PAYLAŞ

Kiraz çiçeğinden ilham alınarak tasarlanan bu koleksiyon, birbirinden büyüleyici tonlarıyla zarafeti temsil ediyor. M•A•C Cosmetics Japonya Senior Artisti Rumiko Ikeda Harris, “Japonya’da kiraz çiçeği yeni başlangıçları ve yaşam enerjisini temsil ediyor” diyor. “Bu yıl M•A•C, capcanlı pembe ambalajları ve en doğaldan en çarpıcı tonlara kadar uzanan büyüleyici dokuları ile kiraz çiçeği koleksiyonumuza eğlenceli bir dokunuş getiriyor.”

Şimdi, gözler, dudaklar ve cilt için rengarenk pembeler, görkemli magentalar ve güçlü şeftalilerin yer aldığı bu ışıltılı seri ile tüm sezon boyunca içinizdeki güzellikleri kiraz çiçeğinin tonlarında bulabilirsiniz. Koleksiyona Glow Play Blush ve Love Me Lipstick’in tatlı olduğu kadar cesur olan yeni tonlarının yanı sıra yepyeni, kiraz çiçeği kabartmalı Extra Dimension Skinfinish/ Petallic Metallic de dahil. M•A•C Asya Pasifik Eğitim Müdürü Regan Rabanal, “Glow Play Blush/ HD Cherry Tree’yi karıştırıp parmak uçları ile elmacık kemiklerine uygulamayı seviyorum” diyor ve “Love Me Lipstick/ Potent Petal, 217S Fırça ile karıştırılarak yumuşak bir şekilde dudaklara uygulandığında çok güzel oluyor.” diyerek sözlerini bitiriyor. 

Fix+ Cherry Blossom, Pro Palette Eye Shadow x 2, Brushstroke 24-Hour Liner/ Brushblack ve daha fazlasını içeren M•A•C’in olmazsa olmazlarının özel Wild Cherry baskılı ambalajlarını keşfedin.

Çiçeklerle tasarlanan bu sınırlı koleksiyon ürünleri, kiraz çiçeği süslemeli ambalajlarıyla kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için mükemmel bir fırsat. Harris, “Kendiniz için veya birine hediye olarak almanız için çok uygun bir koleksiyon.” diyor. “Kiraz çiçeklerinin pozitif, gizemli gücünü herkese ulaştırıyor.”

LOVE ME LIPSTICK / WILD CHERRY

Sakura Szn Sheer warm pink Cheery Cherry Vibrant pink Potent Petal Vibrant red

Fiyat: 279 TL

GLOW PLAY BLUSH / WILD CHERRY

Peaches ’N’ Dreams Peachy orange Flowerescent Cool lavender-pink HD Cherry Tree Fuchsia

Fiyat: 449 TL

EXTRA DIMENSION SKINFINISH / WILD CHERRY

Petallic Metallic Rosy peach

Fiyat: 549 TL

BRUSHSTROKE 24-HOUR LINER / WILD CHERRY

Brushblack  Black

Fiyat: 269 TL

FIX+ CHERRY BLOSSOM

Fiyat: 359 TL

PREP + PRIME LIP / WILD CHERRY

Fiyat: 259 TL

81 CHARMER LASH / WILD CHERRY

Fiyat: 189 TL

PRO PALETTE EYE SHADOW X 2 / WILD CHERRY

Fiyat: 89 TL

PAYLAŞ