Zamanı Durduracak Tutkulu ve İddialı Hediyeler

Writer: NYX Magazine

Date: 01/03/2022

PAYLAŞ

Bir kadına ne kadar değerli ve özel olduğunu hissettirmek için tek bir güne ihtiyaç olmasa da çok önemli bazı günler var. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bu özel günlerden sadece bir tanesi. Hayatınızda büyük öneme sahip olan o kadına, birbirinden farklı; lüks, güçlü, tutkulu, iddialı ve özgün detaylara sahip Dime Tribe mücevher tasarımlarından hediye ederek, kendisini keşfetmesini sağlayarak zamanı durdurabilirsiniz.

Modern ruhu otantik hikayelerle kucaklayan; otoriter, iddialı, asi, farklı, sofistike ve özgün detaylara sahip olan Dime Tribe, kadın ve erkek mücevherleri ile aksesuar alanında birbirinden ayrı ve özel tasarımlara sahip. 

Stillere yeni bir boyut kazandıran Dime Tribe mücevherleri ile bu yıl kadınlar günü hediyeleri çok daha özel. Pırlanta, yakut ve safirin en iddialı hali, eşsiz tasarımlarla buluşarak tarzları tamamlıyor. Dime Tribe koleksiyonlarından seçilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyeleri ile klasiklerin dışına çıkarak, fark yaratabilirsiniz. 

Birçok dikkat çekici ve özgün mücevher ve aksesuar tasarımlarının buluştuğu Dime Tribe ürünlerine, dimetribeshop.com.tr ve beymen.com internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca İstanbul Zorlu, Nişantaşı, İstinyepark Beymen ve yakında açılacak Suadiye Beymen mağazalarından da Dime Tribe ürünlerini satın almak mümkün.

PAYLAŞ