Pembe Şıklık

Writer: NYX Magazine

Date: 13/03/2022

PAYLAŞ

Renaud Pellegrino İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu, ilhamını Hindistan’ın pembe şehri Jaipur’un çarpıcı renkleri ve mimari hazinesinden alıyor. Çiçeklerin ve baharatların sokakları aydınlatan renklerinin, eşsiz mücevherlerin ve işlemeli kıyafetlerin başrolünü paylaştığı anıların hayaliyle büyüleyici tasarımlar ortaya çıkıyor.

Tasarımcı, seyahatlerinde biriktirdiği değerli parçalar ile yarattığı hikayeyi yeni koleksiyonunda hayata geçiriyor. Koleksiyondaki etkileyici taşlar ve kristallerle işlenen saten clutchlar ve kuş tüyüyle süslenen gece çantaları ışıltılı Renaud Pellegrino ruhunu yansıtıyor. Tasarımcı için bir zanaat sembolü olan rafyanın altın iplerle bir araya gelen yeni yorumu, dokulu derilerle zenginleşen günlük çantalardaki kullanımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Detaylarda ve askılarda kullanılan büyük boncuklar ve püsküller yüksek enerjili yaz stiline hareket katıyor.

Renaud Pellegrino, İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu ile sizi tüm duyularınıza hitap edecek bir yolculuğa çıkarıyor. Büyüleyici tasarımları seçili Beymen mağazalarında ve www.beymen.com adresinde keşfetmeye davetlisiniz.

PAYLAŞ