Türkiye’nin ilk ‘Dost İlk Yardım Kiti’ Can Dostlarımızın İhtiyaçlarını Karşılayacak

Writer: NYX Magazine

Date: 22/03/2022

PAYLAŞ

Türkiye’nin yeni sağlık markası Getwell, HAYTAP iş birliğiyle can dostlarımızı düşünerek geliştirdiği Türkiye’nin ilk ‘Dost İlk Yardım Kiti’ ile can dostlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması adına önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Migros’ta satışa sunulan kit, birçok canlının hayatının kurtulmasını sağlarken aynı anda barınaklardaki canların mama ve barınma ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunacak.

Sunduğu geniş ürün yelpazesiyle hayatı kolaylaştırmaya odaklanan Getwell, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğinde başlattığı sosyal sorumluluk projesi Dost İlk Yardım Kiti ile can dostlarımızın ihtiyaçlarına odaklanıyor. Türkiye’nin can dostlarımız özelindeki market kanalında satışa sunulacak olan ilk yardım kiti; ihtiyaç anında birçok can dostumuzun hayatının kurtarılmasının yanı sıra barınaktaki canların sıcak bir yuva ve mamaya kavuşmasını sağlayacak. 

İhtiyaç olan her an hayvan severlerin yanında oluyor

Can dostlarımızın olası tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve ulaşılabilir ekonomik fiyatıyla dikkat çeken Dost İlk Yardım Kiti’nin içinde; cımbız, flaster bant, animal örtü, kusma ve atık poşeti, kare pamuk, disk pamuk, eldiven, alkol bazlı ıslak mendil ve kulak pamuğu gibi bulunuyor. Son derece hafif ve küçük boyutta tasarlanan çantası ile her yere kolayca taşınabilen kit, birçok can dostumuzun hayatının kurtarılmasına yardımcı olacak.

PAYLAŞ