Purina Sokaktaki Dostlarımız için Hayvanseverlere 10 Bin Mama Hediye Edecek

Writer: NYX Magazine

Date: 02/04/2022

PAYLAŞ

Nestlé Purina PetCare Türkiye, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde anlamlı bir iş birliğine imza atarak sokaktaki patili dostlarımızın sağlıklı beslenmesine destek olacak. İş birliği kapsamında 2 – 3 Nisan tarihlerinde CarrefourSA ve Migros mağazalarında sokaktaki patili dostlarımız için yaş kedi ve köpek maması; 4 Nisan’da ise Migros Hemen üzerinden verilen tüm siparişlerin yanında Friskies Sokaktaki Dostum için maması hediye edilecek. 

80 yılı aşkın bir süredir evcil hayvanların beslenmesine dünya çapında öncülük eden Nestlé Purina PetCare, sokak hayvanlarının yaşamında pozitif etki yaratmayı sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde hayvanseverlerle el ele vererek 10 bin mama dağıtıyor ve patili dostlarımızı gülümsetiyor. 

Sokak hayvanlarının sağlıklı beslenmesine katkı sağlamak amacıyla Purina, 2 – 3 Nisan tarihleri arasında CarrefourSA ve Migros mağazalarında toplam 10 bin adet kedi ve köpek maması hediye edecek. Tüketicilere alışverişleri kapsamında sokak hayvanları için, Friskies Sokaktaki Dostum için Yaş Köpek Maması ile Friskies Sokaktaki Dostum için Kedi Maması verilecek. 4 Nisan tarihinde ise Migros Hemen uygulaması üzerinden verilecek tüm siparişlerin yanında Friskies Sokaktaki Dostum için kedi maması hediye edilecek. 

Friskies, Günlük Beslenme İhtiyaçlarını Karşılıyor  

Friskies Sokaktaki Dostum için kedi ve köpek mamaları, evcil hayvanlara lezzetli ve doyurucu bir öğün sunuyor. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri beslenme şekillerine bağlı olan evcil hayvanların, %100 tam ve dengeli şekilde günlük besin ihtiyaçlarını karşılıyor. Uygun besin değerleri sayesinde sokak hayvanlarının sağlıklı beslenmelerine katkı sağlıyor.

Friskies Sokaktaki Dostum için mamaları, sokaktaki patili dostlarımıza dağıtılmak üzere 2-3 Nisan tarihleri boyunca CarrefourSA ve Migros mağazalarında hayvanseverleri bekliyor. 

PAYLAŞ