Baharı Çiçeklerle Karşılayın

Writer: NYX Magazine

Date: 05/04/2022

PAYLAŞ

Victoria’s Secret baharı, rengârenk tasarımlar ve ipeksi kumaşlar ile hazırladığı 2022 Bahar Koleksiyonu ile karşılıyor. Yeni koleksiyon, çekiciliğin hayat bulmuş hali Dream Angels ve dantel detaylarıyla muhteşem hissettiren Very Sexy ürünlerinden oluşuyor. Çiçek baskılarını ve romantik işlemeleri oldukça fazla gördüğümüz Victoria’s Secret 2022 Bahar Koleksiyonu ile baharı kucaklamanın tam zamanı!

2022 Bahar Koleksiyonu’nda Victoria’s Secret bizlere adeta bir çiçek bahçesi vadediyor. Capcanlı renkler ve çiçek desenlerine sonsuz konforun eşlik ettiği 2022 Bahar Koleksiyonu ile kendinizi bir rüyada gibi hissedeceksiniz. Yumuşacık ipeksi sabahlıklar, gösterişli külotlar ve seksiliği farklı bir boyuta taşıyan dantel detaylı sütyenler kombinlerinize baharı getirecek. 

Bu baharda romantik işlemeler, dantel detaylar ve sonsuz konforu tercih edenler Dream Angels; cazibesini artırarak seksi bir görünüm elde etmek isteyenler ise extra push-up alternatifli Very Sexy koleksiyonuyla mükemmel bir görünüm elde edecek. Tüm vücut tiplerine hitap eden Victoria’s Secret’ın 2022 Bahar Koleksiyonu’nda sütyenler 32-B’den 38-DDD’ye kadar, külotlar ise XS bedenden XL bedene kadar uzanıyor.

2022 Bahar Koleksiyonu’nu sergilemek için Hailey Bieber, Imaan Hammam ve Paloma Elsesser kamera karşısına geçti. Bu baharda kendinizi yeni açan bir çiçek gibi hissetmeniz için Victoria’s Secret 2022 Bahar Koleksiyonu’na göz atmayı unutmayın.

PAYLAŞ