Renkli ve Eğlenceli Tasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 10/04/2022

PAYLAŞ

Gilda Ambrosio ve Giorgia Tordini’nin imzasını taşıyan tasarımlarla her sezon renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralayan The Attico, “Ballroom On Mars” (Mars’ta Balo Salonu) adını taşıyan 2022 İlkbahar/ Yaz koleksiyonuyla Beymen’lerde ve beymen.com adresinde modaseverler ile buluşuyor.

Hayata her zaman olumlu bakan neşeli ve enerjik kadınlardan ilhamla tasarlanan The Attico 2022 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu, Attico kadının pragmatik, rahat, çevresiyle uyumlu tarzını yansıtıyor. Bu uyumlu tarz bol hacimler, geometrik mendil etekler, pilelerle vücuda oturan gömleklerde kendini gösterirken, koleksiyon içine serpiştirilen tüy ve parıltılar ihtiyacımız olan bir tutam uçarılığı tasarımlara taşıyor.  

Bol gömleklerle kombinlenen pantolonlar, bomber ceketler ve kargo pantolonlar, degrade kot pantolonlar ve vücudu saran elbiselerin ön planda olduğu koleksiyonda akışkan çöl baskıları dikkat çekiyor. Turuncu, koyu bakır, güneş, kum ve bronz gibi güneşin tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyonda, The Attico için yeni olan uçuk sarı, gök mavisi, aquamarin, lila ve pembenin pastel tonları şaşırtıcı bir etki yaratıyor. Tekno-bukle, pamuklu-keten, krep, pamuklu-viskon, pamuklu, streç viskoz jarse, pamuklu jarse ve kalın saten gibi rahat, doğal ver akışkan malzemelerin dikkat çektiği koleksiyon, ışıltılı işlemeler ve metal örgülerle zenginleşiyor. Boncuklu ve tüylü aksesuarlar, ince metal topuklu ve ayağı saran şeritli kare burun sandaletler ise  The Attico kadınının görünümü taçlandırıyor. 

The Attico 2022 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu’nu Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedebilirsiniz. 

PAYLAŞ