Saç Dökülmesine Karşı Evde Bakım Serisi

Writer: NYX Magazine

Date: 10/04/2022

PAYLAŞ

Saç dökülmesi, erkekler gibi kadınların da en önemli problemleri arasında yer alıyor. Profesyonel saç bakım markası Schwarzkopf Professional’ın en ileri ve en güçlü saç onarım teknolojisine sahip markası Fibre Clinix, şimdi tamamen kişiselleştirilebilir baş derisi bakımı sunan serisi Scalp Clinix’in Saç Dökülmesi Karşıtı Serisi ile saç kayıpları için en etkili çözümlerden birini sunuyor. Scalp Clinix’in evde bakım uygulaması için geliştirdiği seri ile bir sonraki kuaför ziyaretine kadar evde saç ve baş derisi sağlığınızı korumanız mümkün hale geliyor.  

Seyrekleşen saçlar için evde bakım uygulamaları kapsamında geliştirilen Scalp Clinix Saç Dökülmesi Karşıtı Seri, Biyotik Teknoloji içeren formüllerle, baş derisinin kan mikro dolaşımını ve saç folikülünü güçlendiriyor. Ayrıca Scalp Clinix ile kuaför salonlarında uygulanan bakım servisinin de etkisini uzatarak, baş derisi sağlığını belirlemede önemli rol oynayan mikrobiyomların dengesini desteklemeye yardımcı oluyor.  

Cilt bakımından ilham alan özel bileşenler…

Baş derisi hakkında en iyi bakımı sunmayı hedefleyen Scalp Clinix Saç Dökülmesi Karşıtı Seri, cilt bakımından ilham alan özel bileşenlerle formüle edildi. Ürünlerin içeriğinde saç foliküllerini ve köklerini güçlendirmesi ile bilinen Ginseng Özü, saç folikülünü uzama dönemi süresince enerji ile destekleyen Karnitin Tartarat, saç folikülünün saç dökülmesi dönemine erken girmesini önleyen Taurin ve patolojik olmayan saç dökülmesine karşı etkili olan Ekinezya Özü bulunuyor. 

Scalp Clinix Saç Dökülmesi Karşıtı Seri:

Scalp Clinix Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Serideki Scalp Clinix Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, baş derisini ve saçı nazikçe temizliyor. Nemlendirilmiş baş derisi hissi sağlıyor ve Saç Dökülmesine Karşı Serum ile birlikte saç köklerini aktive ediyor.* Masajla beraber baş derisinin kan mikro dolaşımını artırıyor ve saç foliküllerini güçlendiriyor.

Scalp Clinix Saç Dökülmesine Karşı Serum

Scalp Clinix Saç Dökülmesine Karşı Serum, saçın uzamasında etkili olan faktörlerin üretimini ve baş derisine enerji sağlayan bileşenlerin hazırlanmasını kolaylaştırıyor. Nazik bir masaj ile birlikte baş derisini ve saç köklerini güçlendirmeye, saçı baş derisine sabitlemeye yardımcı oluyor. Hücre bölünmesini teşvik ediyor ve saçın canlılığını desteklemek için hücre üretimini uyarıyor. Scalp Clinix Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile birlikte düzenli kullanıldığında 6 hafta sonra patolojik olmayan saç dökülmesini azaltıyor.**

* Aktif saç köklerinin artan oranı

** Scalp Clinix Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ve Scalp Clinix Saç Dökülmesine Karşı Serum düzenli olarak birlikte kullanıldığında

PAYLAŞ