Sürdürülebilir Ürünler Sneaks Up’ta

Writer: NYX Magazine

Date: 15/04/2022

PAYLAŞ

Dünyanın en popüler sneaker markalarını tutkunlarıyla buluşturan sokak modası öncüsü Sneaks Up, bünyesinde bulunan ünlü markaların koleksiyonlarında yer alan çevre dostu parçaları ekolojik moda anlayışını tercih edenlerle buluşturuyor.

Son yıllarda ekolojik dengenin korunması, biyolojik çeşitlilik ve plastik atıklarla mücadele konusunda tüm dünyanın önem verdiği sürdürülebilir moda ürünleri öne çıkmaya başladı. Sokak modasının öncüsü Sneaks Up, gezegenin geleceğini korumaya yardımcı olmak için sürdürülebilir bir dünyada kaynakların ve iklimin korunacağına ve yaşam kalitesinin artacağına inanarak ürün çeşitliliğini dünyaca ünlü markaların sürdürülebilir moda anlayışı ile geliştirilen koleksiyonlarıyla genişletmeye devam ediyor.

Nike, adidas ve WWF’in sürdürülebilir hedefleri doğrultusunda ürettiği ve gelecekten sorumlu bir marka olma çabası ile hayata geçirdikleri birbirinden farklı koleksiyonları, Sneaks Up mağazalarında ve Sneaksup.com’da satışta.

Sporun geleceğini korumak için “Move to Zero” yaklaşımı ile dünya çapında sürdürülebilirlik alanında hareket eden Nike, tüm ürünlerini çevre dostu malzemeler ile üretmeyi hedeflerken bu doğrultuda geri dönüştürülmüş polyester ile ayakkabılar üretiyor.

End Plastic Waste yaklaşımı altında ilk kez 2020 yılında ürünlerinde kullanılan polyesterin yarısından fazlasını geri dönüştüren adidas ise ikonik modeli Stan Smith’i sürdürülebilir ve çevre dostu olarak klasikten vazgeçmeyenler için tasarlıyor.

Dünyanın en büyük doğa koruma kuruluşlarından biri olan WWF, koleksiyonlarını %70 GOTS sertifikalı organik pamuk, %30 geri dönüştürülmüş polyester, geri dönüştürülmüş pamuk ve ölü-stok kumaş kullanarak oluşturuyor. WWF tasarım aşamasından üretime kadar çevreye karşı sorumluluk sahibi ürünler yaratmayı hedefliyor.

Yenilikçi ve deneysellikten korkmayan kimliği ile Sneaks Up, dünyaya olan sorumluluğunu ön planda tutarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Nike’ın geri dönüştürülmüş malzemelerden ürettiği Nike Crater, Nike Waffle One Crater ve Nike Air Force 1 Crater Flyknit koleksiyon parçaları, adidas’ın ikonik modeli Stan Smith, WWF’in hoodie, tişörtleri ve daha fazlası Sneaks Up mağazalarında ve Sneaksup.com’da!

PAYLAŞ