Renk Baharı

Writer: Nurgül Eryıldır Günay

Date: 19/04/2022

PAYLAŞ

Nihayet uzun bir kış mevsimini geride bırakıp, baharın güzel enerjisiyle kucaklaştık. Bu sezon renklere doyacağız. Pembeler, turuncular, yeşiller günlük giysilerden davetlere kadar günün her anında karşımıza çıkacak. RENK BAHARI sayımızla her sayfamızda tüm yeni trendlerin tadını çıkarmaya hazır olun.

İlham Veren Kadınlar 6

 ”İlham Veren Kadınlar” dosyamızın konukları yine güçlü ve yaratıcı kadınlar. Modacı Gamze Ateş, karbon ayak izi en az olan, en temiz üretim şekli el örgüsü ile hazırladığı  koleksiyonlarını ve Diyardakır, İstanbul, New York hattındaki üretim sürecini anlatıyor. Netflix’in sevilen dizisi ”Emily in Paris” ile daha da popüler olan My Beachy Side markasının hayranlık uyandıran hikayesini okurken Gamze Ateş’in pek çok kadın girişimciye ilham vereceğine eminim. Bu sayıdaki diğer ilham veren kahramanımız Profesör Dr. Doktor Canan Koca. Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı ve Kadınlar için Spor ve Fiziksel Aktivite Derneği Başkanı olan Koca kadınların spora katılımı ve sporda cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırmak için yaptığı çalışmalar ve aldığı ödüller ile spora gönül vermiş kadınlarımıza ışık tutacak.

Evlilik hazırlıklarına başlayanlar için geniş kapsamlı bir Wedding Dosyası hazırladık. Gelinlik seçimi, en özel gününüz için takı önerileri, düğün makyajı, gelin hamamı ve  davet mekanlarına kadar rüya gibi bir evlilik töreni için ihtiyacınız olan ipuçlarını sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Nereye gidelim, nerede ne yiyelim diye düşünenler için birbirinden şık mekanlar ve lezzet durakları yeme içme sayfalarımızda. Sezon açılışı yapan otellere de göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Dekorasyon bölümümüz her geçen gün daha da zenginleşiyor. Bahar sadece bedenimizde değil yaşam alanlarımızda da tazelenme mevsimi. Yatak odası dekorasyon fikirleri, sezonun renk önerileriyle karşınızda. Dahası dostlarınızla kahve sohbetleri ya da akşam davetleri için birbirinden şık bahçe mobilyaları da sizleri bekliyor. Keyifle okuyacağınızı düşünüyorum.

NYXmag Dergisi’ni nereden alabiliriz, nerelerde bulabiliriz sorusuyla çok sık karşılaşıyoruz. NYXmag sizin olduğunuz her yerde. Çantanızda, cebinizde, masanın üzerinde, yatağınızın baş ucunda. Kısaca her an, her yerde. Çünkü internette…

Dijital olarak yayınlanan NYXmag internet olan her yerde sizinle. nyxmag.com web sitemiz üzerinden yeni sayının resmine tıklayarak dergimizi okuyabilirsiniz. Ayrıca Turkcell Dergilik uygulamasından da ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Baharın tazelenme enerjisiyle hepinize heyecan ve umut dolu güzel günler diliyor ”Renk Baharı” coşkusuyla sizleri yeni sayımızla baş başa bırakıyorum.

Bahar Sayısını Okumak İçin Görselin Üzerine Tıklayınız.

NYXmag Dergi’de bu sayıda neler var?

8. sayımızda da stil önerilerimizle, makyaj tüyolarımızla, seyahat tavsiyelerimizle karşınızdayız.

Yurtdışı eğitim uzmanımız Aslı Eren Eryıldır, eğitimini sürdürürken çalışmak isteyenlere yol gösteren “Bize Eğitim Yetmez, Çalışmak da Lazım” yazısıyla karşımızda.

Asu Çetin kendini yargılamadan, kendini olduğun veya olmadığın halinde kabul etme, barışma halini anlatıyor Yoldaki ilk farkındalık; Özşefkat yazısında.

Ayça Akad, bu sayımızdaki yazısında sizi Provans’ta kahvaltıya götürecek. Satırların arasında Provence’ta kültür turunda bulacaksınız kendinizi.

Sosyal medya yazarımız Burçin Yaşar Üner son zamanlarda çok sık duyduğunuz metaverse’ü konu ediyor yazısında. Yakın gelecekte hayatımıza girmiş olacak bu “Sanal Evren” hakkındaki merakınızı giderecek bir yazı.

Diyetisyen Ezgi Şen, iştahımızı nasıl kontrol edebileceğimizi anlattığı yazısıyla karşınızda. Kültür Sanat yazarımız Fulden Karayel Okumuş, ”Maziye Bakma Mevzu Derin” sergisini inceliyor sizin için.

Konuşan Kediler’de güzel Omçi’nin hikayesi var. Sevil Balaban evcil hayvanımıza mama alırken dikkat etmemiz gereken hususları anlatıyor.

Güzellik yazarımız Nalan Yurttaş, ilkbahar mevsimi için cildimize uygulayabileceğimiz tarifler verirken ürün tavsiyelerini de unutmuyor.

Hikaye yazarlarımızdan Naşide Sağlam sisli bir yoldaki “Sefer’ini paylaşıyor bizimle. Şenay Çarkçı, kulağımıza küpe olacak bir yazı hazırlamış, umut, sevgi ve yeni başlangıçlarla dolu.

Song’un Seçkisi’nde Songül Öztürk kahve, çay, tatlı ve lüksün buluştuğu Four Seasons Bosphorus Hotel’deydi. İzlenimlerini paylaşıyor yazısında bizlerle.

Vizesiz Dünya köşesinde O.Suat Özçelebi, son yıllarda ülkemizi çok etkileyen “Göç” sorununu ele alıyor istatistiklerle birlikte.

Fit Lezzet’te Yeliz Kutlu, yeni annelere emzirmeyle ilgili ipuçları veriyor. Yurdagül Aydın Twitter Günlüğü köşesinde her zaman olduğu gibi yine Türkiye’de trend topic olan hashtagleri derledi.

Röportajlarda bu sayı ünlü kuaför Hüseyin Özcan, makyaj sanatçısı Tuba Cengiz, NS Sposa markasının kurucusu Derya Demir, Bodytera ve Face Up’ın Kurucusu Fizyoterapist Melda Ertürk Gencer ve Bad Bear markasının kurucusu Seyhan Selçuk var.

İlham Veren Kadınlar dosyamızda Profesör Doktor Canan Koca kadınların spora katılımı ile ilgili çalışmalarını ve sporda cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırmak için neler yapılması gerektiğini anlatacak. Moda tasarımcısı Gamze Ateş ünlü Netflix dizisi Emily in Paris’e uzanan Diyarbakır, İstanbul, Amerika hattındaki girişimcilik hikayesini paylaşıyor bizimle.

Evlilik hazırlığı içinde olan heyecanlı gelinlerimize de tavsiyelerimiz var. A’dan Z’ye evlilik hazırlıkları ve gelinlik seçimi ile tavsiyeler de var.

Bahar geldi ve evlerde, bahçelerde yine tatlı bir değişim telaşı başladı. Dekorasyon trendleri, ürün önerileri ve keyifli mutfak gereçleri için sayfalarımızda gezinmeyi ihmal etmeyin.

En son moda haberleri, güzellik ve bakım sırları, makyaj ve ürün önerileri, moda ve aksesuarlarda son trendleri de her sayıda olduğu gibi yine sizler için büyük bir özenle sayfalarımıza taşıdık.

İlginizi çekecek kitap ve film önerilerimiz de var.

Göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Sevgilerimle…

PAYLAŞ