KAPSÜL OFİSLER: Çalışma Hayatını Yeni Geleceğe Taşıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 19/04/2022

PAYLAŞ

Geleceğin esnek ve özgür dijital çalışma modeli olarak geliştirilen PODA KAPSÜL OFİS’ler, alışveriş merkezlerinden kafelere, lounge’lardan otellere pek çok mekânda teknoloji destekli donanımıyla kalabalıktan ve gürültüden arınmış bir şekilde online toplantılarınızı ve özel görüşmelerinizi gerçekleştirmeniz ve sessizlik içinde, steril bir biçimde çalışmanız için tasarlanmış 1.4 metrekarelik çalışma kabinlerinden oluşuyor. Kapsül ofis çalışma masası, sandalye, elektrik ve güvenilir internet bağlantısı ile temiz, klimalı ortamıyla

15 dakikadan 2 saate kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan benzersiz bir deneyim sunmaya odaklanıyor.

PODA KAPSÜL OFİS’ler, günümüzün esnek, uzaktan çalışma talebini, dijital ve teknolojik yaratıcı çözümlerle, insanların yeni yaşam şekillerine uyarlıyor. Bugün hibrit, uzaktan çalışma modelini fiziksel ortamlarda, şehrin herhangi bir yerinde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Bir AVM’de, bir restoranda, bir kafede otururken toplantı veya özel görüşme ihtiyacınızı karşılıyor. Kalabalık ofislerde ya da artık yatay düzene geçen ofis çalışanları için de güzel bir çözüm oluşturuyor.

PODA APP ile Kullanım Kolaylığı

Tüm PODA KAPSÜL OFİS’lerde yer alan çalışma masası, sandalye, elektrik ve güvenilir internet bağlantısı ile de temiz, klimalı ve sessiz bir çalışma alanı sağlıyor. Kabin içindeki yüzeyler ve hava her kullanımdan sonra UV ışınları ile otomatik olarak dezenfekte ediliyor. PODA APParacılığıyla 15 dakikadan 2 saate kadar toplantılar ve online görüşmeler için rezerve edilebiliyor. Kapsül ofis’in kapısı, uygulama üzerinden kare barkod ile açılıyor ve uygulama, güvenli ve güvenilir internet bağlantısı için size Wi-Fi kodunu sağlıyor.

Geleceğe Odaklı Yeni Çalışma Ofisi

PODA KAPSÜL OFİS’ler yeni nesil çalışma biçimi olarak, günümüzün çalışanlarını yeni teknoloji odaklı bir geleceğe taşıyacak en önemli çözümlerden biri olarak ortaya çıkıyor. Halihazırda İstanbul’daki en popüler alışveriş merkezlerinden ortak çalışma alanlarına, kafelere, İstanbul dışında da başta Bodrum olmak üzere çeşitli merkezlere hızla kurulmaya devam ediyor. Hedef, İstanbul’da ilk etapta en az 1.000 adet olmak üzere, 5 bini Türkiye’de, 100 bini de tüm dünyada olmak üzere, özgür çalışma kabinlerinin kurulması planlanıyor.

PODA ile Tanışmak Çok Kolay!

PODA, herkesi kapsül ofisleri deneyimlemeye davet ediyor. https://www.poda.com.tr sitesinden ya da Google Play Store veya Apple App Store’dan PODA APP uygulamasını indirip geleceğin özgür ofisleri ile tanışabilirsiniz.

PAYLAŞ