Eli Peacock Harikalar Diyarını Keşfetmeye Hazır mısınız?

Writer: NYX Magazine

Date: 24/04/2022

PAYLAŞ

Moda dünyasındaki yolculuğuna 2014 yılında başlayan Eli Peacock, başta saç aksesuarı olmak üzere şapka, eldiven, küpe ve kemer tasarımlarının yanı sıra kullandığı güçlü renk paleti ile geniş bir koleksiyon seçkisine sahip.

Lüks ve özgün şıklığı, eşsiz bir zanaatkarlıkla sunan marka adını, tasarımcısının ikinci ismi olan “Eli” (Stanimirova Ananieva) ile tavus kuşu anlamına gelen “Peacock” kelimelerinin birleşiminden alıyor. Tüm ürünleri tek tek elde üretilen markanın, gündüzden geceye, davetten düğüne birçok farklı ihtiyaca yönelik tamamlayıcı aksesuar tasarımları bulunuyor.

İkonik kemerleri, rengarenk eldivenleri, benzersiz saç aksesuarları, el yapımı şapkaları ve kişiye özel hazırlanan tüm tasarımları ile modern ve yenilikçi bir yaklaşımı benimseyen Eli Peacock, her bir tasarımında eşsiz vizyonunu yansıtıyor. Eli Peacock showroomu ve beraberinde seçkin satış noktalarında müşterisiyle buluşan marka, kişiye özel ihtiyaçlar için de sıklıkla üretim yapıyor.

Günün her anına uyum sağlayabilen tasarımlarıyla, kullanıcıya kişiselleştirilmiş bir görünüm vaat eden Eli Peacock, tasarımlarıyla yolu kesişen herkese eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Sektördeki çizgisini, merkezine sanatı konumlandırarak ilerleten Eli Peacock, kısa süre içinde Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da bilinirlik kazandı.

PAYLAŞ