Ünlülerin Kırmızı Halı için Tercihi Alexander McQueen

Writer: NYX Magazine

Date: 03/05/2022

PAYLAŞ

Alexander McQueen 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndaki kristal yağmur damlası nakışlı tasarımlar, kırmızı halı törenleri için ünlülerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Alexander McQueen 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndaki tasarımların her biri Londra gökyüzü baskılarından ve Alexander McQueen atölyesinin çatı manzarasından esinlenerek şafaktan gün batımına ve gümüşi bir palette güneş ışığıyla parıldayan hafif sağanak yağmurlardan gri, siyah ve lacivertin fırtınalı tonlarındaki ürkütücü hava koşullarına kadar bir dizi unsura atıfta bulunuyor.

Lady Gaga, Salma Hayek Pinault, Zendaya, Ariana De Bose, Danai Gurira, Kaia Gerber’in ardından son olarak Elizabeth Olsen da kırmızı halı için Alexander McQueen’i seçti. Elizabeth Olsen, oyuncuları arasında yer aldığı “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”in 26 Nisan Salı günü Londra’da gerçekleştirilen gösterimine  Alexander McQueen 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndan kristal yağmur damlası işlemeli ceket ve yüksel bel siyah pantolon ile katıldı.

Zendaya, Aralık ayında Londra’da gerçekleştirilen ‘Spider Man: No Way Home’ prömiyerinde Alexander McQueen İlkbahar Yaz 2022 Koleksiyonu’ndan kristal yağmur işlemeli gri kruvaze ceketi uzun Arc çizmelerle tamamlamıştı. Kaia Gerber, Kasım ayında Los Angeles’taki ödül gecesi için kristaller ile bezeli Alexander McQueen elbiseyi tercih ederken, ünlü oyuncu Salma Hayek, Hollywood Şöhretler Kaldırımı’ndaki (Hollywood Walk of Fame) yıldızı için düzenlenen törene Alexander McQueen elbise ile katılmıştı.

PAYLAŞ