La Mer, Blue Heart Koleksiyonu ile Denizleri Korumaya Devam Ediyor!

Writer: NYX Magazine

Date: 15/05/2022

PAYLAŞ

Gelecek nesillere ait gizli krallık, deniz, bizi her zaman büyüledi, bize ilham oldu ve bize umut verdi. Okyanusa bir söz verdik. Güzelliğin büyüdüğü, hayatın yenilendiği ve yeni keşifler için bitmeyen arayışımıza tekrar tekrar döndüğümüz bu büyülü yeri korumaya yönelik bir yolculukla başlayan bir söz…

Okyanuslar İçin

Okyanus koruma sözümüze ortak olun!

Güzelliğin büyüdüğü, hayaton yenilendiği ve yeni keşifler için bitmeyen arayışımıza tekrar döndüğümüz bu eşsiz yeri korumaya dair bir yolculukla başlayan söz…

Çünkü deniz olmadan hayat olmazdı – ve kesinlikle La Mer olmazdı.

Bizim Amacımız, Bizim Sözümüz

Deniz; kurucumuz Dr. Max Huber’in Dev Deniz Yosunu’nu, bugün formüllerimizin her birine güç vermeye devam eden hücre yenileyici olan Mucize İksir’in kilidini açabileceğini keşfettiği yer. Bu altın yeşili yosun yaprakları bize amacımızı verdi ve karşılığında biz de bir söz verdik: Yaptığımız her şeyde okyanus koruyacağız ve La Mer Blue Heart aracılığıyla her yıl denizlerin varlığını kutlayacağız.

Bugün, La Mer’in deniz bitkilerinin %90’ından fazlası sorumluluk bilinciyle tedarik edilmektedir* 

* 2021 mali yılında satın alınan hacimce Deniz Yosunu, Deniz ve Deniz Bitkileri ve Denizde Doğan Fermentler dahil.

Birlikte Başaracağız: La Mer Blue Heart Oceans Fund

Hiç kimse okyanusu tek başına koruyamaz; bu güven, ekip çalışması ve umutlu bir gelecek için ortak bir vizyon gerektirir. Bu nedenle, okyanusu koruma sözümüzü paylaşan kuruluşları desteklememize yardımcı olan bir kaynak, La Mer Blue Heart Oceans Fund’ı kurduk.

Gelecek nesillere besleyici, temiz denizler bırakabilmek umuduyla, dünyanın dört bir yanındaki deniz habitatlarının korunmasına yardımcı oluyoruz. Sonraki nesiller için denizlerin korunmasına yardımcı olmaya çalışırken gençleri, kendi yerel topluluklarında değişim aracısı olmaları için eğitmeye ve güçlendirmeye odaklanan projeleri destekliyoruz.

Greenwave

GreenWave, balıkçılar, yerli gruplar ve iklim değişikliğinden doğrudan etkilenen diğer yetersiz kaynaklara sahip kıyı topluluklarıyla ortaklık kurarak Kuzey Amerika’da yenilenebilir okyanus çiftçiliği modelini ölçeklendiriyor. Bir hibe ile, önümüzdeki on yıl içinde bir milyon dönümlük yenileyici mahsul dikme hedeflerini destekliyoruz.

EearthEcho International

EarthEcho’nun OceanEcho 30X30 girişimi, 2030 yılına kadar okyanusumuzun %30’unu korumak için küresel bir gençlik hareketi oluşturmayı hedefliyor. Ana odak bölgeleri arasında Galapagos, Antarktika, Kaliforniya kıyısı ve güneydoğu Florida yer alıyor. Birlikte, Plastik poşet kullanımını azaltmak için Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yerel topluluklarla birlikte çalışarak Future in the Bag kampanyasını başlattık.

Türkiye’de Denize Dokunan Projeler

Denizden ilham alarak cildi iyileştiren La Mer şimdi de DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ile birlikte denizlerimizin iyileşmesine katkı sağlıyor. 

Türkiye’de TURMEPA ile kıyı ve denizlerin korunması için bilinci artırmayı hedefliyor ve gelecek nesillere temiz denizler bırakılması yönündeki çalışmaları destekliyoruz. Haziran ayında Elca Kozmetik çalışanlarımız ile yapacağımız ilk kıyı temizliği etkinliği ile TURMEPA’yla uzun dönemli partnerliğimizi başlatarak derneğin mavi yarınlar mücadelesine destek veriyoruz. 

Bir Değişimden Daha Fazlası

Denizlerin gece ışıltısından ilham alan özel tasarımıyla, sınırlı üretim Blue Heart Crème de la Mer, ikonik nemlendiricimizin cildi yatıştırıcı özelliklerini veren bileşenlerin aynı formülü içeriyor.

Işıldayan denizin köpüklü dalgalarından esinlenilerek elle çizilmiş sınırlı özel tasarıma sahip ikonik Crème De La Mer Blue Heart ile okyanusun korunmasına olan bağlılığımızı kutluyor ve anıyoruz. 

Denizlerin efsanevi yenileme potansiyelinden esinlenen iyileştirici nemi ortaya çıkarın…

Dünya Okyanus Gününü Kutlayın!

1992 yılında kurulan ve 2009 yılında Birleşmiş Milletler tarafından resmi hale getirilen Dünya Okyanuslar Günü, her yıl 8 Haziran’da gerçekleşiyor. La Mer’de okyanus ufukta bir umut sembolüdür. Hikâyelerin canlandığı ve hayal gücünün ortaya çıktığı bu harika yeri onurlandırmaya devam edeceğiz.

PAYLAŞ