Sıcak Yaz Günlerinin Vazgeçilmezi Elbiseleri

Writer: NYX Magazine

Date: 18/05/2022

PAYLAŞ

Yeni sezonda, yazın enerjisinden ilham alan elbise modelleri stil sahibi kadınlarla buluşuyor.

Yüzlerce markayı tüketicisiyle buluşturan Boyner, yaz dolabına yeni parçalar eklemek isteyenleri, mağazalarındaki birbirinden farklı elbiseleri incelemeye bekliyor. 

Yazın bunaltan sıcak günlerinde ferahlatan kumaşlarını midi, mini ve maksi formlarda farklı desenlerde geniş elbise seçeneğine yer veren Boyner,  tek parçayla pratik şıklık sunuyor. Yaz aylarının simgesi olan turuncu, sarı, fıstık yeşili, deniz mavisi, mint yeşili, lila, fuşya gibi renkler Boyner kalitesiyle elbiselerde hayat buluyor. 

Tek bir parçayla bambaşka tarzları sunabilen elbise seçeneklerine sahip Boyner’in yaz koleksiyonunda bulunan parçalar gündüzleri sandalet, sneaker veya terliklerle rahat ve şık bir görünüm oluştururken, bir topuklu ayakkabı ile görüntüsünü değiştirebilen kadınlara kolaylık sağlıyor.

Dünyanın seçkin markalarını ve Türkiye’nin en kaliteli sevilen markaları ile Fabrika, Aéropostale, Limon Company’nin sezon trendlerini yansıtan elbise koleksiyonu, Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de yaz aylarında hem rahatlığa hem şıklığa önem veren kadınların beğenisine sunuluyor.

PAYLAŞ