Doğayı Hisset, Doğal Hisset

Writer: NYX Magazine

Date: 26/05/2022

PAYLAŞ

Doğayı ilham alan Le Désiré, ürün yelpazesini uzun çalışmalar sonucu İsviçre’de geliştirilen eşsiz formülü sayesinde insan doğasına ve doğal yaşama en uygun şekilde sizler için hazırladı. Kataloğundaki beş çeşit ürün, tüm cilt sorunlarını gidermeyi hedeflerken; içeriğinde öne çıkan kenevir tohumu yağı ve yaşlanma karşıtı bakım özellikleri ile Le Désiré kusursuz bir görünüm sağlıyor ve gün boyu cildin ihtiyacı olan bakımı sunuyor.

“Doğayı Hisset, Doğal Hisset” mottosuyla yola çıkan Le Désiré Hemp Collection ürünleri, doğal yaşamı ve insanların doğal güzelliğini bir arada tutmayı hedefliyor. Le Désiré Kozmetik ürünlerinin içeriğinde kullandığı kenevir tohumu yağı, biomimetic peptitler, niacinamide, phospholipid ve kök hücre teknolojisi gibi özel içerikler ile mucizevi bir dokunuş sağlayarak genel cilt bakımı rutininize keyifli bir soluk getiriyor.

Günün tüm zaman dilimlerinde yanınızda olan Le Désiré ürünleri, doğal bileşenleri ile dikkat çekiyor.

Yepyeni bir güne başlarken, cildinizi güneş ışınlarının ve çevresel faktörlerin zararlı etkilerine karşı koruyabileceğiniz Le Désiré Day Cream, SPF 15 koruma içeren formülü ile size gün boyu eşlik ediyor. İçeriğinde bulunan kolojen, elastin ve hyaluronik acid ile de cildin elastikliğini artırıyor ve nemlendiriyor.

Göz çevresini canlandırarak dolgun bir görünüm kazandıran Le Désiré Eye Serum, her kullanımda farkını hissedeceğiniz çok özel bir formül içeriyor. Kazayakları, dikey/yatay çizgiler ve koyu halka sorunlarını toplam 28 günde minimize ederek göz bölgesinin görünümünü iyileştiriyor ve canlandırıyor.

Ciltte koruyucu bir tabaka oluşturarak, suyun kurutma etkisine karşın, cildi temizlerken, nemlendiren Facial Cleansing Foam, parlak, sağlıklı görünen bir cilt isteyenler için ideal bir ürün. Köpüğe dönüşen formuyla cildi nazikçe kirden ve makyaj kalıntılarından arındırıyor, cildinizi temizleyip, nem ve enerji veriyor.

Cildinizin pH seviyesini dengeleyerek sizi bir sonraki rutine hazır hale getiren ve ürün emilimini artıran Le Désiré Facial Toner, cilt bakımını kusursuz hale getiriyor. Bu alkol içermeyen zengin losyon, gözenekleri temizlerken cildi yatıştırıyor, yumuşatıyor ve gözenek görünümünü en aza indirgemeye yardımcı oluyor.

Dünyanın en kaliteli “retinoid” içerikli gece kremi: Le Désiré Night Cream

Gece boyunca cildinizdeki nemi artıran, bariyer onarımını destekleyen, aynı zamanda çene ve gıdı bölgesinde oluşan sarkıntılığı azaltan, yıpranmış olan cildin hücre yenilenmesine destek olan Le Désiré Night Cream, gece boyunca cildinizi yenileyerek ve canlandırarak bir sonraki güne hazırlıyor.

Doğayı Hissetmek İçin Ürün Alan Her Kişi Adına Tohum Topu Atışı

Le Désiré Kozmetik sosyal bir girişim olan ecording ile yürüttüğü iş birliği sayesinde biyoçeşitliliğin korunmasına ve geliştirilmesine katkı sağlıyor. Proje kapsamında satılan her bir Le Désiré kozmetik ürünü için yangın bölgelerine ve insan erişiminin mümkün olmadığı noktalara ecoDronelar ile tohum topları atılıyor. Bu tohumlar sayesinde doğaya ve çevreye yapılan katkının sertifikası, ürünler beraberinde kişi adına özel kart ile gönderiliyor.

Kullandığınız Ürünlerin İçeriğini Merak Ediyor Musunuz?

Le Désiré Kozmetik web sitesinde ürün bilgilerine geniş yer veriyor. Avrupa ve Amerika’da milyarlarca dolarlık bir sağlık sektörü haline gelen ve ilaç firmaları tarafınca gün geçtikçe daha yoğun kullanılan kenevir bitkisinin mucizevi faydalarına ve tüm ürünlerin detaylı içerik bilgilerine ulaşmak için her hafta güncellenen bu bloğu takip etmenizi öneriyoruz.

PAYLAŞ