Dünyaya Bakış Açını Değiştir

Writer: NYX Magazine

Date: 28/05/2022

PAYLAŞ

İstanbul’un ilham dolu kimliğini İtalya’nın kusursuz el işçiliğiyle birleştiren Sacred Geometry, cinsiyetsiz güneş gözlüğü modelleriyle İlkbahar/Yaz 2022 sezonunun her anında stilinizi tamamlayacak.

İlhamını doğanın kutsal geometrisinden alan Sacred Geometry imzalı güneş gözlükleri İstanbul’da tasarlanıyor, İtalya’da el yapımı olarak üretiliyor. Sürdürülebilirlik misyonunu benimseyen markanın kurucularından Berk Tanrıverdi’nin gözlük tutkusu ve Ceylan Atınç’ın moda sektöründeki tecrübesi birleşerek Sacred Geometry’nin tasarım diline hayat veriyor.

Sacred Geometry, İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda büyük çerçevelerden renkli cam alternatiflerine toplam 15 yeni parçayı gözlük tutkunlarına sunuyor. Koleksiyonlarını cinsiyetsiz bir yaklaşımla tasarlayan Sacred Geometry koleksiyonunda yer alan parçalar yalnızca güneşli günlere değil, güneş gözlüğünü tamamlayıcı bir aksesuar olarak kullanmayı tercih eden herkesin stiline hitap ediyor. Sacred Geometry’nin koleksiyonlarında kullanılan çerçeveler, dünyanın en iyi selüloz asetat markası olan Mazzucchelli’den temin ediliyor ve ana malzeme olarak sürdürülebilir ve doğaya duyarlı birinci sınıf bitki bazlı asetat kullanılıyor.

Vakkorama ile gerçekleştirilecek bir iş birliği çerçevesinde, İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonundan 3 parça sadece Sacred Geometry X Vakkorama kapsül koleksiyonuna özel olarak sunuluyor. Bu tasarımlar Mayıs ayından itibaren Vakkorama mağazalarında ve vakkorama.com.tr adresinde satışa sunuldu.

Sacred Geometry aynı zamanda Türkiye’de alanında ilk defa arttırılmış gerçeklik konsepti ile Instagram filtreleri sunuyor. Böylece müşterilerine bazı gözlüklerini sanal ortamda deneyimleme şansı sunuyor. Ölçüler ve oranlar birebir gerçek oranla örtüştüğü için gözlükler gerçeğe en yakın haliyle deneyimlenebiliyor. Kullanıcılar, gözlükleri yüzlerine göre ayarlayabiliyor ve hatta renk seçebiliyor.

Sacred Geometry’nin yeni koleksiyonunu web sitesinden keşfedebilirsiniz.

PAYLAŞ