Yazar Can Aydoğmuş Astroloji Eğitimleri ve Yaratım Seminerlerine Başlıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 28/05/2022

PAYLAŞ

Son yıllarda yazdığı kitaplar, astrolojik öngörüleri, canlı yayınlarda yaptırdığı meditasyonlar ve enerji çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren yazar Can Aydoğmuş yaratım seminerlerine ve astroloji eğitimlerine başlıyor. 27 Mayıs’ta ilkini vereceği “Mucizeni Yarat” semineriyle takipçilerini bolluk, bereket ve farkındalığa davet eden Aydoğmuş’un seminerine ve astroloji eğitimlerine YouTube kanalına abone olarak ulaşabilirsiniz.

Hayallerin de ötesinde bir yaşam

Hayalinizin ötesinde bir yaşam nasıl olurdu hiç düşündünüz mü? Her gününüz neşeyle mi geçerdi, umut hep yanı başınızda mı olurdu ya da tüm kaygılarınız yaşamınızdan uçup gider miydi? Bolluğun özgürleştiren doğasıyla hiç karşılaştınız mı? Bereket kapılarını ardına kadar açmayı hiç denediniz mi? Yoksa sadece şikâyet ve korku enerjisiyle mi dolusunuz? Kaygılarınızı bir kenara bırakın, mucizeyi deneyimlemek için Can Aydoğmuş’un YouTube kanalına abone olun ve 27 Mayıs’ta başlayacak bu seminere “katıl” butonuna tıklayarak ulaşın. Can Aydoğmuş sadece bir defaya mahsus açtığı “Mucizeni Yarat” ve Astroloji Eğitimi ile bilgisini sevenleriyle paylaşmaya hazır! Rahu Seviye üyelere özel seminerin bedeli 300 TL, Jüpiter Seviye üyelere özel astroloji eğitiminin bedeli ise 350 TL.

Bolluk ve bereketi hayatınıza çekmeye hazır mısınız?

Can Aydoğmuş 27 Mayıs’ta vereceği “Mucizeni Yarat” semineri ile katılımcılara spiritüel ve enerjisel boyutta farkındalıklarını artıracak yeni teknikler öğretecek, bolluk ve bereketi hayatınıza çekmeniz için yapmanız gerekenleri anlatacak. Bu seminerde bırakmak istediğiniz her kötü olay, söz, düşünce ve deneyimden arınıp enerjinin kutsal boyutuna geçeceksiniz. Bolluk ve bereketi hayatınıza çekmeye çalışırken şimdiye kadar neleri atladınız, neleri yapmaktan kendinizi alıkoydunuz hepsini bu seminerle öğreneceksiniz. Düşünce sisteminizi değiştirecek teknikler ve meditasyonlarla adeta yeniden doğmuş bir zihne kavuşacaksınız. “Mucizeni Yarat” seminer serisiyle, düşünce gücü eğitimi, karanlıktan aydınlığa çıkma, bilinçaltı farkındalığını yükseltme yöntemleri öğrenilirken canlı yayınlarda katılımcılar yazdıkları yazıların ve yorumlarda sorularının öne çıkması gibi ayrıcalıklara sahip olacaklar.

Astroloji Eğitiminin gün ve saatleri

Can Aydoğmuş’la Temel Astroloji Eğitimi 7 Haziran Salı günü Türkiye saatiyle 13:00-14:00 saatleri arasında başlıyor. Kısa bir giriş yapmak için saatler sadece bugüne mahsustur. İlk 2 ay herkesin şartsız katılabileceği eğitim 11 Haziran Cumartesi, 12- 19 Haziran Pazar günleri 19:00- 21: 00 saatleri arasında, 3-10-17-24-31 Temmuz Pazar tarihlerinde ise 21:00-23:00 saatleri arasında devam edecektir.

Önemli not: İki aylık öngörülen eğitim üçüncü aya da uzayabilir.

Eğitim materyali ve kullanılacak program

Eğitim için önceden hazırlayacağınız bir materyal yok. Can Aydoğmuş’un söyleyeceği programı indirmeniz yeterli olacak. Hangi programı nasıl yüklemeniz gerektiği ve nasıl kullanacağınız Can Aydoğmuş tarafından bildirilecek.

Katılım platformu, ödemeler, kaçırılan derslerin kaydı, yurt dışı katılım şekli ve içerikle ilgili bilgiler…

Üyelik, Can Aydoğmuş ‘un YouTube sayfasından -kanala abonelik sadece Gmail’i kabul ediyor- katıl (join) bölümüne girip 4 farklı üyelik seçeneğinden 4. sıradaki “Jüpiter Üyeliğini” seçip aylık ücret olan 350 TL’nin kredi kartınızdan çekilmesiyle başlayacaktır. Bir diğer ödeme şekli telefon hattınız faturalı olduğu takdirde faturanıza yansıyacaktır (Lütfen araştırınız). Bu ödeme şekli dışında Western Union, banka havalesi ve diğer ödeme şekilleri kabul edilmemektedir. Kredi kartıyla olan ödemeler YouTube tarafından siz iptal edene kadar otomatik olarak çekilir. Jüpiter Üyeliği’ni haziran ayından önce alır, 27 Mayıs öncesi Jüpiter üyesi olursanız hem 27 Mayıs Perşembe 19:00’da başlayacak “Mucizeni Yarat” seminer serisine hem de 7 Haziran’da başlayacak olan astroloji eğitimine katılmış olacaksınız. Bu eğitimin aylık ücreti 350 TL’dir. 7 Haziran eğitiminin öncesinde Jüpiter üyeliğini aldığınızda 27 Mayıs seminerinin kaydını da seyredebilirsiniz ve 7 Haziran’daki eğitime katılıp sonrasında her ikisine de katılmaya devam edebilirsiniz. Jüpiter Üyeliği size alt seviye üyeliklerinin tüm içeriklerine de sahip olmayı da sağlıyor.

Sadece 300 TL’lik “Rahu Üyeliği” alırsanız 7 Haziran’da başlayacak olan eğitime katılamıyorsunuz.

Rahu Üyeliği’ne dahil olanlar: 6 saatlik sözcüklerin gücü eğitimi (videoda kayıtlı), ayda bir kez olan yeni ay meditasyonu, ayda bir kez olan soru- cevap ve bu ay sonu 27 Mayıs Perşembe başlayacak kişisel gelişim eğitimi olan “Mucizeni Yarat” seminer serisi, düşünce gücü eğitimi- karanlıktan aydınlığa çıkma- bilinçaltı farkındalığını yükseltme, kişilerin kendilerine özel emojileri, yazdıkları yazılarda, yorumlarda canlı yayınlarda sorularının öne çıkması…

Hali hazırda önceden Jüpiter üyesi olmuş olanlar eğitim için 1- 7 Haziran arası aylık 350 TL olan eğitim ücretini kredi kartlarıyla ödeyerek üyeliklerini aktive etmeliler.

Önemli not: Ödemelerle ilgili her türlü sorun, iptal ve iadeler için muhatabınız Youtube kanalıdır.

Bazı telefonlarda “katıl” seçeneği bulunmuyor. Bu durumda YouTube’a “bilgisayardan” girmeniz gerekecektir. Azerbaycan ‘dan veya YouTube kanalının olmadığı ülkelerden katılacak olanların veya yaşadıkları ülkede bu sayfada “katıl” seçeneği bulunmayanların katılım yapabilmesi için ‘VPN’lerini (bulundukları ülkenin internet ağı) değiştirmeleri gerekmektedir. Türkiye dışında olan ülkelerde (Almanya vb.) ücretlendirme de o ülkenin para biriminde, YouTube kanalının belirlediği belli ücret seviyeleri olduğundan farklıdır. Bu bizim belirlediğimiz bir ücret değil, 350 TL’den daha farklı ücretler göreceksiniz.

Astroloji eğitimlerinin hepsinde kaçırdığınız derslerin videolarını ilgili platformdan seyredebileceksiniz.

2 aylık eğitimden sonra devam edecek olan Astroloji ve Astrokartografi eğitiminin içerik, ücretlendirme ve katılım koşulları:

7 Haziran’da başlayacak olan, herkesin şartsız katılabileceği ilk 2 aylık eğitimin tümüne katılanlar, Ekim veya Kasım ayında açılacak olan ve ilk sene 9 ay sürecek (pazar günleri aynı saatlerde) temel Astroloji ve Astrokartografi eğitimine başvuru yapabileceklerdir. Haziran eğitiminde ikinci aya katılanların başvuru bilgilerini e-posta adresimize isteyeceğiz.

Can Aydoğmuş başvuru yapan kişilerin doğum haritalarına bakıp uygun olan katılımcılardan kendisiyle uyumlu çalışabilecek kişileri seçip eğitime kabul edecek. Ekim veya Kasım ayında başlayacak ilk 9 aylık eğitimin aylık ücreti farklı olacaktır. Daha sonra size ücret bilgisi verilecektir. Tüm ücretin tahsilatı kredi kartıyla 12 ay taksit şeklinde olacaktır. 9 aylık Vedik Astroloji ve Astrokartografi eğitiminde ayrıca haritanızın ve çevrenizdeki kişilerin haritalarının nasıl şifalanacağını öğrenip, yaşam yolunu anlamaya, aydınlanmaya yönelik açılımları kapsayan ciddi farkındalık yaratan spiritüel bir eğitim de almış olacaksınız…

Tüm bunların yanı sıra alanında uzman kişilerin vereceği mini workshoplar da olacak.

 9 AYLIK ASTROLOJİ EĞİTİMİNİN İÇERİĞİ

Astrolojik Öngörü Seminer Serisi:

Bu eğitim bir astroloji eğitiminin çok ötesinde içsel bir yolculuk, farkındalık ve aydınlanma için programlandı.

Vedik Astroloji ve Astrokartografi haritalarına bakmayı öğreneceğiniz eğitimde batı astrolojisi haritası öğrenmeyeceksiniz. Bu eğitim kimseye astrolog unvanı vermeyecek. Astrolog yetiştirip para kazanmak için programlanmadı. Eğitimlerin sonunda herhangi bir sertifika veya katılım belgesi verilmeyecektir.

Bu eğitim serisi katılımcıların hem kendilerinin hem de çevrelerindeki insanların hayatlarındaki tüm başlangıçların, ilişkilerinin, iş hayatlarının ve aklınıza gelebilecek veya gelemeyecek her şeyin astroloji haritasına bakabilmeleri için hazırlandı.

Her sene yaz dönemi hariç 9 ay boyunca pazar gecesi yapılacak. (Bazı pazarlar hariç)

İlk program 1 sene sürecek. İkinci sene de bir üst seviyeden devam edecektir. Haziran ayında 2 aylık eğitimin tümünü alanlardan başvuru yapanların haritaları uygun olanlar seçildiklerinde 2 adet 9 aylık eğitime devam edebileceklerdir (9+9 = 18 ay) ilk seviye ve daha üst seviye şeklinde. Bu konuyla ilgili 2 aylık eğitimi bitirenlerin bana bildirmeleri başvuru için yeterli olacaktır. Kendilerinden istediğimiz bilgileri e-posta adresimize alacağız. Can Aydoğmuş tek tek astroloji haritalarına ve fotoğraflara bakıp kendisi ile uyumlu olacak kişileri seminer programına kabul edecek ve o kişilere dönüş yapılacaktır.

Bu seminer serisinde enerjisel çalışmaların yanı sıra farklı çalışmalar da olacak. Bu çalışmalar herkesin hayatını mutluluğa, rahatlığa dönüştürebilmesi için programlandı.

9 aylık astroloji eğitiminin içeriğinde bulunan “Astrokartografi”nin önemi hakkında:

Hem siz hem de çevreniz nerede yaşarsanız mutlu olur, bolluk bereket içinde yaşar, nerede yaşarsanız evlilik ve ilişki gelir, dünyanın neresi sizi, ailelerinizi, çevrenizdeki insanları nasıl etkiler, neden bu yaşadığınız şeyleri yaşıyorsunuz sorularına cevap bulacaksınız.

Katılımcılar ayrıca bu eğitimde bu hayattaki görevlerini, yapacaklarını, tekamüllerini tamamlayabilmeleri için aydınlanma yolunda nasıl ilerleyeceklerini görecekler. Hayatı gerçekten mutluluk, keyifle yaşayabilmeleri için birçok tekniği alıp, yaşamı anlayıp yaşama ilahi alemin gözünden nasıl bakmaları gerektiğini öğrenecekler. Bu eğitimden sonra sıkılmaya zaman bulamayacaklar ve yaşama karşı 3. gözleri açılacak, farkındalıkları kat be kat artacak, hayatın içinde çok daha kolaylıkla akıp neyin ne zaman olacağını veya olan bir şey varsa ne zaman biteceğini ya da bir durumun içinden nasıl kurtulabileceklerini öğrenecekler. Yazılanlardan anlaşılacağı üzere bu eğitimi alanlar sadece “Astroloji” eğitimi almış olmayıp çok kapsamlı bir yaşam kılavuzu da edinmiş olacaklardır…

Bu eğitimlerde temel astrolojiyi yaşamınıza nasıl katacağınızı öğreneceksiniz. Temel seviye bilgilerle bezeli bu eğitimle hayatınıza yön verirken astrolojiyi kendinize rehber edineceksiniz hem de Can Aydoğmuş’un yöntemiyle.  

Bilgi ve katılım için:

https://youtube.com/c/CanYaz%C4%B1yor 

instagram.com/canyaziyor

twitter.com/can_yaziyor

PAYLAŞ