Bruno Cucinelli’nin Yeni Butiği Bodrum’da Açıldı

Writer: NYX Magazine

Date: 31/05/2022

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü İtalyan lüks moda markası Brunello Cucinelli, Türkiye’deki yeni butiğini Mandarin Oriental Bodrum’da açtı.

Markanın felsefesi ve DNA’sını yansıtacak şekilde tasarlanan butik; kültür, miras, ülke sevgisi ve modern konukseverlik konseptlerini harmanlayan değerli bir sadeliğe sahip. Mekana özel tasarlanan mobilyalar  ve modern bir tarzı ile dikkat çeken butikte,  Brunello Cucinelli’nin en yeni kadın ve erkek hazır giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarının yanı sıra ev koleksiyonları yer alıyor.

Brunello Cucinelli Mandarin Oriental Bodrum, İtalyan yaşam tarzından ilham alan butik tasarımı ile  markanın estetik anlayışını ve zevkini sergileyen çağdaş çizgiler ve modern unsurlarla zenginleşiyor. Tekstil ve ahşabın sıcaklığı ve yumuşak doğal renkler, markanın anavatanı Solomeo’nun felsefesini mağazaya taşıyor. 

Brunello Cucinelli Mandarin Oriental Bodrum, dünya çapındaki en önemli şehirlerde markanın mirasını, ideallerini ve hümanist çalışmalarının sonuçlarını yayan Brunello Cucinelli mağazalarının temelindeki felsefeyi derinleştiriyor.

Brunello Cucinelli koleksiyonları; Brunello Cucinelli İstinyePark, Brunello Cucinelli Mandarin Oriental Bodrum ve Beymen’lerde modaseverlerle buluşuyor.

PAYLAŞ