Key for Life

Writer: NYX Magazine

Date: 07/06/2022

PAYLAŞ

“Giyinmeyi seviyoruz. Fakat sorumluluklarımızı da biliyoruz. Yaşam için en iyisi, öncelikli hedefimiz! Çünkü bilinçli ve sürdürülebilir moda mümkün. Key for Life programı ile doğaya, çevreye ve topluma faydalı süreçlerle, her gün gelişiyor, geliştiriyoruz. 5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun!”

Moda endüstrisinin iklim değişikliğine önemli derecede etkide bulunduğunun altını çizen Jimmy Key, bu doğrultuda üretim süreçlerinden, ürün kalitelerine kadar iyileştirmeler yaptığını ve bu çalışmalarını her geçen yıl artıracağını belirtti. Daha az su ve daha az enerji kullanılarak üretilen “Key for Life” ürünlerinde zamansız ve uzun ömürlü stiller de bir arada yer alıyor.

“Yaşam için en iyisi” sorumluluk bilinci ile radikal adımlar atmaya devam eden Jimmy Key, daha çevre dostu bir moda endüstrisinin oluşması için kararlı adımlar atarak, enerji tüketimlerinin 2023 yılında da tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından kullanılacağını şimdiden taahhüt ediyor.

“Doğaya ve insana duyduğumuz saygıyı tüm koleksiyonlarımıza ve süreçlerimize yansıtıyoruz. Ege’den aldığımız ilhamla, doğanın bin bir tonunu, temiz üretim anlayışıyla yürüterek sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

PAYLAŞ