Rivus’tan Antalya’ya Mağaza Müjdesi

Writer: NYX Magazine

Date: 11/06/2022

PAYLAŞ

Kadın girişimci ve tasarımcı Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan, moda sektöründe yarattığı zamansız, cinsiyetsiz, özgün ve ikonik tarzıyla ilgi gören RIVUS, The Land of Legends mağazasıyla İstanbul’dan sonra şimdi de Antalya’da olduğunun müjdesini veriyor.

Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan, zamansız tasarım anlayışı, üretim kalitesi, fark yaratan marka dünyası ile kadınlara sadece moda alanında değil, yaşam felsefesi olarak da ilham veren Rivus, İstanbul’dan sonra şimdi de Antalya’da mağaza açıyor. İstanbul’daki Reşitpaşa, Bebek ve Metropol İstanbul mağazalarının ardından rotasını Antalya’ya çeviren Rivus, hem bölgenin hem de Türkiye’nin önde gelen adresi The Land of Legends’taki mağazasıyla heyecan yaratıyor. Mağaza sayısını Antalya ile Türkiye çapında dörde çıkaran Rivus, plaj giyim, aktif giyim, hazır giyim, kemer, şapka gibi aksesuarları, ayakkabıları ve bu yaz ilk defa hayata geçirdiği benzersiz takı koleksiyonuyla ilgi görüyor. Rivus, bu benzersiz SS 2022 yeni sezon koleksiyonunun yanı sıra konsept ve zamansız bir anlayışla dizayn ettiği mağaza konseptiyle de beğeni topluyor.

Konforlu bir alışveriş deneyimi ve tasarım anlayışı ile çarpıcı keşifler yaşatan Rivus The Land of Legends Antalya mağazası, duvarlarında yer alan ve ilham dolu mesajları, oldukça minimal ve modern, siyah renklerin açık tonlarla bütünleştiği ambiyansı, koleksiyon çekimlerinin sergilendiği dijital ekranları ile dikkat çekiyor.

Sadelikten ve özgünlükten ilhamını alan tasarımlarıyla gayet kimlikli bir marka olarak kendini gösterdiği andan itibaren moda dünyasında farkını ve özgünlüğünü belli eden Rivus’unbuyeni mağazasında, zamansız,mevsimsiz, çabasız ve tamamlayıcı parçalar yer alıyor. Dış giyimden bir kadının dolabında ihtiyaç duyduğu gömleğe, eteğe, elbiseye, spor giyime, pantolona, ayakkabıya, kemere, plaj giyim parçalarına, mayo, bikinilere ve bu sene ilk defa kendini gösteren takılara kadar oldukça geniş bir yelpaze sunan Rivus, malzemelerin kalitesinden işçiliğine, kalıplarından renklerine kadar asla modası geçmeyen tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Rivus’un mottosu; ayrımcılığa, her türlü sınırlandırma ve sınıflandırmaya karşı! Üreten, çalışan, okuyan, sorgulayan, farkındalığı olan… Kendine iyi bakmayı hayat felsefesi sayan! Modanın esiri olmaktansa, kendisinin efendisi olmayı seçmiş bir kitleye hitap edecek ürünleri yaratmak…

Marka dünyasında, üreten, okuyan, düşünen, sorgulayan, çalışan, doğaya saygılı, hayvan sever, spor yapan, vücuduna ve ruhuna iyilik yapmayı hayat felsefesi sayan, modanın esiri olmaktansa kendisinin efendisi olmayı seçmiş, sade olabilmenin aslında en zor olduğunu keşfetmiş, farkındalığı olan, karakter sahibi, kendine özgü ve kimlikli bir tavır ortaya koyan Rivus, bu tavrı benimseyen ve stiliyle kendini ifade etmeye değer verenleri Antalya’da ilk defa açılan yeni The Land of Legends mağazasına bekliyor.

PAYLAŞ